Mimar Başdinç'ten 15 Temmuz Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2019 - 19:24, Güncelleme: 14.07.2019 - 19:24
 

Mimar Başdinç'ten 15 Temmuz Mesajı

Simetrik Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Mehmet Nuri Başdinç 15 Temmuz Milli Birlik ve beraberlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mimar Başdinç mesajında “Aziz milletimiz vatanına bayrağına sahip çıktığını ve onlar için canından vazgeçeceğini bir kez daha tüm dünyaya gösterdiğini vurgulayarak ,  hainlerin amaçlarına ulaşamadıklarını ve  milletimizin 15 Temmuz Gecesi bir destan yazdığını belirtti. Türkiye’nin sıkıntıya düşmesini, diz çökmesini, pes etmesini bekleyenleri bugüne kadar sevindirmedik, yarın da sevindirmeyeceğiz diyen Başdinç ülkemizdeki birlik ve beraberliği bozmak isteyen başta FETÖ olmak üzere tüm şer odaklarını bir kez daha nefretle kınıyorum. Rabbim bu milleti, bu ülkeyi ilelebet korusun, muhafaza etsin. Tüm şehitlerimize  Allah’tan rahmet gazilerimizede sağlık sıhhat diliyorum diliyorum” dedi.

Simetrik Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Mehmet Nuri Başdinç 15 Temmuz Milli Birlik ve beraberlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mimar Başdinç mesajında “Aziz milletimiz vatanına bayrağına sahip çıktığını ve onlar için canından vazgeçeceğini bir kez daha tüm dünyaya gösterdiğini vurgulayarak ,  hainlerin amaçlarına ulaşamadıklarını ve  milletimizin 15 Temmuz Gecesi bir destan yazdığını belirtti.
Türkiye’nin sıkıntıya düşmesini, diz çökmesini, pes etmesini bekleyenleri bugüne kadar sevindirmedik, yarın da sevindirmeyeceğiz diyen Başdinç ülkemizdeki birlik ve beraberliği bozmak isteyen başta FETÖ olmak üzere tüm şer odaklarını bir kez daha nefretle kınıyorum. Rabbim bu milleti, bu ülkeyi ilelebet korusun, muhafaza etsin. Tüm şehitlerimize  Allah’tan rahmet gazilerimizede sağlık sıhhat diliyorum diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber