Mimar Başdinç VESOB Başkanı Berge'yi Ziyaret Etti.

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.03.2019 - 00:06, Güncelleme: 25.03.2019 - 00:06
 

Mimar Başdinç VESOB Başkanı Berge'yi Ziyaret Etti.

Simetri Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mimar. Mehmet Nuri Başdinç Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ( VESOB) Başkanı İsa Berge'yi ziyaret etti. Yapılan ziyareti büyük memnuniyetle karşılayan Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (VESOB) Başkanı İsa Berge " İlimizin saygın mimarlarından Mehmet Nuri Başdinç beyin bizleri ziyaret etmesi şahsımı onure etmiştir. Bizler esnaflarımızı temsil eden STK olarak herzaman hizmet edenin yanındayız. Bu ziyarette Vanın ekonomik ve mimari geleceğini istişare ettik. Kıymetli mimarımızın derin bilgi ve tecrübesinden faydalandık" dedi. Van depreminden sonra çarpık yapılaşmadan uzak mimarı anlamda ilerlediklerini söyleyen Simetri Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mimar.Mehmet Nuri Başdinç " İlimizi temsil eden STK'ların görüş ve önerileri bizler için önemlidir. Mimarı yapılaşmaya önem gösterek Büyükşehir vizyonuna yakışır çalışmalar yapmalıyız. Başdinç yaptığı ziyaretin dostane bir ortamda geçtiğini belirterek, VESOB Başkanı İsa Berge ve yönetimine teşekkür ettiğini söyledi.


Simetri Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mimar. Mehmet Nuri Başdinç Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ( VESOB) Başkanı İsa Berge'yi ziyaret etti.
Yapılan ziyareti büyük memnuniyetle karşılayan Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (VESOB) Başkanı İsa Berge " İlimizin saygın mimarlarından Mehmet Nuri Başdinç beyin bizleri ziyaret etmesi şahsımı onure etmiştir. Bizler esnaflarımızı temsil eden STK olarak herzaman hizmet edenin yanındayız. Bu ziyarette Vanın ekonomik ve mimari geleceğini istişare ettik. Kıymetli mimarımızın derin bilgi ve tecrübesinden faydalandık" dedi.
Van depreminden sonra çarpık yapılaşmadan uzak mimarı anlamda ilerlediklerini söyleyen Simetri Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mimar.Mehmet Nuri Başdinç " İlimizi temsil eden STK'ların görüş ve önerileri bizler için önemlidir. Mimarı yapılaşmaya önem gösterek Büyükşehir vizyonuna yakışır çalışmalar yapmalıyız.
Başdinç yaptığı ziyaretin dostane bir ortamda geçtiğini belirterek, VESOB Başkanı İsa Berge ve yönetimine teşekkür ettiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber