Mimar Başdinç Çalışanlarına İftar Yemeği Verdi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.05.2019 - 13:54, Güncelleme: 29.05.2019 - 13:54
 

Mimar Başdinç Çalışanlarına İftar Yemeği Verdi

Mimar Mehmet Nuri Başdinç her yıl olduğu gibi bu senede emekçi çalışan personellerine iftar yemeği verdi. Van'da faaliyet gösteren inşaat sektörünün öncü şirketlerinden Simetrik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Mimar Mehmet Nuri Başdinç'in düzenlediği geleneksel iftar yemeğine birbirinden değerli 250 emekçi personeli katıldı. Şantiye ortamında verilen iftar yemeğin çok değerli ve anlamlı olduğunu belirten Mimar Başdinç " Bu manevi havanın sıcak muhabbeti ve feyzinden istifade etmek için her yıl emekçi abilerimiz ile bir araya geliyoruz. Bizler inşaat alanında büyük bir huzurla iftarımızı açtık Allah tekrarını nasip etsin inşallah "dedi.


Mimar Mehmet Nuri Başdinç her yıl olduğu gibi bu senede emekçi çalışan personellerine iftar yemeği verdi.
Van'da faaliyet gösteren inşaat sektörünün öncü şirketlerinden Simetrik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Mimar Mehmet Nuri Başdinç'in düzenlediği geleneksel iftar yemeğine birbirinden değerli 250 emekçi personeli katıldı.


Şantiye ortamında verilen iftar yemeğin çok değerli ve anlamlı olduğunu belirten Mimar Başdinç " Bu manevi havanın sıcak muhabbeti ve feyzinden istifade etmek için her yıl emekçi abilerimiz ile bir araya geliyoruz. Bizler inşaat alanında büyük bir huzurla iftarımızı açtık Allah tekrarını nasip etsin inşallah "dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber