Mimar Başdinç Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Oldu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.01.2020 - 23:30, Güncelleme: 09.01.2020 - 23:30
 

Mimar Başdinç Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Oldu

Mimar Mehmet Nuri Başdinç Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı oldu. Merakla beklenen Tuşba İlçe Başkanlığına Van'ın sevilen iş adamlarından Mimar Mehmet Nuri Başdinç atandı. Kentin en büyük BRUKAN Aşireti mensubu aynı zaman Küresünni'lerin damadı olan toplum tarafından büyük saygınlığı olarak bilinen Mimar Başdinç'in Tuşba İlçe Başkanlığı şimden büyük sevinç yarattı. Ataması yapılan isimler; Tuşba Mimar Mehmet Nuri Başdinç İpekyolu Mimar Ethem Görgülü Edremit Sezer Bayramoğlu

Mimar Mehmet Nuri Başdinç Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı oldu.

Merakla beklenen Tuşba İlçe Başkanlığına Van'ın sevilen iş adamlarından Mimar Mehmet Nuri Başdinç atandı.

Kentin en büyük BRUKAN Aşireti mensubu aynı zaman Küresünni'lerin damadı olan toplum tarafından büyük saygınlığı olarak bilinen Mimar Başdinç'in Tuşba İlçe Başkanlığı şimden büyük sevinç yarattı.

Ataması yapılan isimler;

Tuşba Mimar Mehmet Nuri Başdinç

İpekyolu Mimar Ethem Görgülü

Edremit Sezer Bayramoğlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber