Milli Eğitim Personeline Yönelik Yangın Eğitimi ve Tatbikatı Yapıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.01.2019 - 15:13, Güncelleme: 26.01.2019 - 15:13
 

Milli Eğitim Personeline Yönelik Yangın Eğitimi ve Tatbikatı Yapıldı

Van’ın İpekyolu, Gürpınar, Tuşba ve Edremit ilçelerinde ki okullarda görev yapan destek personellerine yönelik yangın eğitimi ve tatbikatı yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sivil Savunma Uzmanı ve Yangın Eğitmeni Murat Motor, İl Milli Eğitim Müdürlüğü İş güvenliği il koordinatörü Nurcan Alpaslan ve Tuşba İlçesi iş güvenliği uzmanı Aydın Bayram tarafından verilen eğitimler sonrası uygulamalı olarak tatbikatlar yapıldı. Tatbikatta çalışanlara olası yangın çeşitleri ve yangına müdahale yönetmeleri ve bu tür durumlarda nasıl davranmaları gerektiği anlatıldı. Yangın öncesinde alınacak tedbirlerden bahsedilerek çalışanların bu konudaki farkındalıkları arttırıldı. Yangına nasıl müdahale edilmesi gerektiği, yangın türleri, yangın tüpünün kullanımı gibi konularda da çalışanlara bilgiler verildi.

Van’ın İpekyolu, Gürpınar, Tuşba ve Edremit ilçelerinde ki okullarda görev yapan destek personellerine yönelik yangın eğitimi ve tatbikatı yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sivil Savunma Uzmanı ve Yangın Eğitmeni Murat Motor, İl Milli Eğitim Müdürlüğü İş güvenliği il koordinatörü Nurcan Alpaslan ve Tuşba İlçesi iş güvenliği uzmanı Aydın Bayram tarafından verilen eğitimler sonrası uygulamalı olarak tatbikatlar yapıldı.

Tatbikatta çalışanlara olası yangın çeşitleri ve yangına müdahale yönetmeleri ve bu tür durumlarda nasıl davranmaları gerektiği anlatıldı.

Yangın öncesinde alınacak tedbirlerden bahsedilerek çalışanların bu konudaki farkındalıkları arttırıldı.

Yangına nasıl müdahale edilmesi gerektiği, yangın türleri, yangın tüpünün kullanımı gibi konularda da çalışanlara bilgiler verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber