Milletvekili Türkmenoğlu'nun 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Gündem 29.08.2023 - 22:29, Güncelleme: 29.08.2023 - 22:33
 

Milletvekili Türkmenoğlu'nun 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu,, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu mesajında: 30 Ağustos 1922'de zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Savaşı'nın 101. yıl dönümü vesilesiyle, İstiklal Harbi'mizin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı yürekten kutluyorum dedi. Milletvekili Türkmenoğlu mesajının devamında: "30 Ağustos, hürriyeti uğruna kanının son damlasına kadar mücadele eden aziz milletimizin emsalsiz vatan sevgisinin ilanı, tarihe altın harflerle yazılan şanlı zaferidir. Milletimiz, ülkemizin bağımsızlığını hedef alarak kutlu yürüyüşümüzü sekteye uğratmak, bizi hedeflerimizden alıkoymak ve yolumuzdan döndürmek isteyenlere dün olduğu gibi bugün de gereken cevabı vermeye, vatanı muhafaza etmek için aynı fedakarlığı ve cesareti göstermeye hazırdır.   Atalarımız, milletimizin önündeki engelleri aşarak ülkemizin yarınları için nasıl yeni ufuklar koyduysa bugün bizler de Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde evlatlarımızın geleceği için kararlı adımlar atıyor, bu doğrultuda dur durak bilmeden çalışıyoruz. 30 Ağustos 1922'de zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Savaşı'nın 101. yıl dönümü vesilesiyle, İstiklal Harbi'mizin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı yürekten kutluyorum" ifadelerini kullandı.
AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu,, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti Van Milletvekili " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu mesajında: 30 Ağustos 1922'de zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Savaşı'nın 101. yıl dönümü vesilesiyle, İstiklal Harbi'mizin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı yürekten kutluyorum dedi.

Milletvekili Türkmenoğlu mesajının devamında:
"30 Ağustos, hürriyeti uğruna kanının son damlasına kadar mücadele eden aziz milletimizin emsalsiz vatan sevgisinin ilanı, tarihe altın harflerle yazılan şanlı zaferidir. Milletimiz, ülkemizin bağımsızlığını hedef alarak kutlu yürüyüşümüzü sekteye uğratmak, bizi hedeflerimizden alıkoymak ve yolumuzdan döndürmek isteyenlere dün olduğu gibi bugün de gereken cevabı vermeye, vatanı muhafaza etmek için aynı fedakarlığı ve cesareti göstermeye hazırdır.

 

Atalarımız, milletimizin önündeki engelleri aşarak ülkemizin yarınları için nasıl yeni ufuklar koyduysa bugün bizler de Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde evlatlarımızın geleceği için kararlı adımlar atıyor, bu doğrultuda dur durak bilmeden çalışıyoruz.

30 Ağustos 1922'de zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Savaşı'nın 101. yıl dönümü vesilesiyle, İstiklal Harbi'mizin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı yürekten kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber