Milletvekili Türkmenoğlu'ndan Van'a İlk Yer Altı Sulama Göleti Müjdesi

Van Haber 29.08.2023 - 18:23, Güncelleme: 29.08.2023 - 18:23
 

Milletvekili Türkmenoğlu'ndan Van'a İlk Yer Altı Sulama Göleti Müjdesi

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu'nun Ankara'da yaptığı temaslar meyvelerini vermeye başladı. Daha önce DSİ Genel Müdürlüğü'ne sunulan tüm projeler kabul edildi. Milletvekili Türkmenoğlu, Van'a ilk yer altı sulama göletinin yapımına başlandığının müjdesini verdi.

  AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu'nun Ankara'da yaptığı temaslar meyvelerini vermeye başladı.  Daha önce DSİ Genel Müdürlüğü'ne sunulan tüm projeler kabul edildi. Milletvekili Türkmenoğlu, Van'a ilk yer altı sulama göletinin yapımına başlandığının müjdesini verdi. Ankara'da yoğun bürokrasi ziyaretlerinden sonra Van için projeleri tek,tek duyuran AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, beraberindeki  Van Valisi Ozan Balcı ve DSİ 17. Bölge Müdürü  Ayhan Şahna ile birlikte yapılacak ilk yer altı sulama göletinin inşaatını yerinde inceledi. Tarım ve hayvancılığa ayrıca önem veren Milletvekili Türkmenoğlu, inşa edilen ilk yere altı sulama göletinin ardından, bu yıl yapılması tamamlanacak olan 5 adet gölet ve barajın temel atma törenine katıldı. " 2024 YILINA 8 GÖLET VE BARAJ MÜJDESİ" Van için hizmet noktasında ne gerkiyorsa o yapılacak diyen Milletvekili Türkmenoğlu, bu yıl yapılacak 5 gölet ve barajdan sonra da 2024 yılı içinde 8 gölet ve barak müjdesini verdi. Hayata geçilecek bu projeler sayesinde ortalama 1 milyon mektrekare alan sulanarak, Van'ın tarım ve hayvancılık alanında cazibe merkezi olması bekleniyor. "TÜRKMENOĞLU'NDAN TEŞEKKÜR" Müjdelerini tek, tek duyurduğu sosyal medyasında projeler için emeği geçen herkese teşekkür ederek" Yapımı süren göletler bittiğinde hayvancılık ve çiftçilikle uğraşan vatandaşlarımıza büyük fayda sağlayacak" dedi.
AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu'nun Ankara'da yaptığı temaslar meyvelerini vermeye başladı. Daha önce DSİ Genel Müdürlüğü'ne sunulan tüm projeler kabul edildi. Milletvekili Türkmenoğlu, Van'a ilk yer altı sulama göletinin yapımına başlandığının müjdesini verdi.

 

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu'nun Ankara'da yaptığı temaslar meyvelerini vermeye başladı.  Daha önce DSİ Genel Müdürlüğü'ne sunulan tüm projeler kabul edildi. Milletvekili Türkmenoğlu, Van'a ilk yer altı sulama göletinin yapımına başlandığının müjdesini verdi.


Ankara'da yoğun bürokrasi ziyaretlerinden sonra Van için projeleri tek,tek duyuran AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, beraberindeki  Van Valisi Ozan Balcı ve DSİ 17. Bölge Müdürü  Ayhan Şahna ile birlikte yapılacak ilk yer altı sulama göletinin inşaatını yerinde inceledi.


Tarım ve hayvancılığa ayrıca önem veren Milletvekili Türkmenoğlu, inşa edilen ilk yere altı sulama göletinin ardından, bu yıl yapılması tamamlanacak olan 5 adet gölet ve barajın temel atma törenine katıldı.

" 2024 YILINA 8 GÖLET VE BARAJ MÜJDESİ"
Van için hizmet noktasında ne gerkiyorsa o yapılacak diyen Milletvekili Türkmenoğlu, bu yıl yapılacak 5 gölet ve barajdan sonra da 2024 yılı içinde 8 gölet ve barak müjdesini verdi. Hayata geçilecek bu projeler sayesinde ortalama 1 milyon mektrekare alan sulanarak, Van'ın tarım ve hayvancılık alanında cazibe merkezi olması bekleniyor.

"TÜRKMENOĞLU'NDAN TEŞEKKÜR"
Müjdelerini tek, tek duyurduğu sosyal medyasında projeler için emeği geçen herkese teşekkür ederek" Yapımı süren göletler bittiğinde hayvancılık ve çiftçilikle uğraşan vatandaşlarımıza büyük fayda sağlayacak" dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber