Milletvekili Türkmenoğlu'ndan Malazgirt Zaferi mesajı

Gündem 25.08.2023 - 17:00, Güncelleme: 25.08.2023 - 17:00
 

Milletvekili Türkmenoğlu'ndan Malazgirt Zaferi mesajı

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Malazgirt Zaferi'nin 952. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Malazgirt Zaferi'nin 952. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Dünya tarihinin akışına yeni bir yön tayin eden ve sonuçları itibariyle en şanlı zaferlerimizden birisini oluşturan Malazgirt Zaferi’nin 952. yılını kutlamanın gururunu ve heyecanını yaşıyoruz” diyen AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, “Milletimiz, Malazgirt Zaferi ve Büyük Taarruz ruhuna sahip çıkmaya her zaman olduğu gibi büyük inanç ve cesaretle devam etmektedir. 15 Temmuz destanı ve terör odaklarına karşı içerde ve dışarda yürüttüğümüz her türlü mücadele, milli beraberlik şuurumuzun en tabii ve hakiki ifadesidir” dedi. Milletvekili Türkmenoğlu “Ülkemizi tehdit etmeye yönelik ekonomik ve siyasi saldırılar karşısında ortaya koyduğumuz mukavemet ve birlikteliğimiz de yine Büyük Taarruz ruhunun millet şahsındaki canlı birer timsalidir. Millet olarak sahip olduğumuz tarihi misyon ve bulunduğumuz coğrafyadaki belirleyici rolümüz,  bir ve diri olma hususunda bizi daima şevk sahibi kılmaktadır. Türkiye bugün, yedi düvele rağmen Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde gerçekleştirdiği büyük atılımlarla istikbale doğru yürümenin kararlılığı ve heyecanı içindedir. Bu duygu ve düşüncelerle, vatanın bütünlüğü ve milletimizin  bağımsızlığı uğruna hayatlarını feda eden, kanlarıyla bu toprakları vatan yapan şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum” ifadelerine yer verdi.  
AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Malazgirt Zaferi'nin 952. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Van " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Malazgirt Zaferi'nin 952. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.


Dünya tarihinin akışına yeni bir yön tayin eden ve sonuçları itibariyle en şanlı zaferlerimizden birisini oluşturan Malazgirt Zaferi’nin 952. yılını kutlamanın gururunu ve heyecanını yaşıyoruz” diyen Van " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, “Milletimiz, Malazgirt Zaferi ve Büyük Taarruz ruhuna sahip çıkmaya her zaman olduğu gibi büyük inanç ve cesaretle devam etmektedir. 15 Temmuz destanı ve terör odaklarına karşı içerde ve dışarda yürüttüğümüz her türlü mücadele, milli beraberlik şuurumuzun en tabii ve hakiki ifadesidir” dedi.


Milletvekili Türkmenoğlu “Ülkemizi tehdit etmeye yönelik ekonomik ve siyasi saldırılar karşısında ortaya koyduğumuz mukavemet ve birlikteliğimiz de yine Büyük Taarruz ruhunun millet şahsındaki canlı birer timsalidir. Millet olarak sahip olduğumuz tarihi misyon ve bulunduğumuz coğrafyadaki belirleyici rolümüz,  bir ve diri olma hususunda bizi daima şevk sahibi kılmaktadır. Türkiye bugün, yedi düvele rağmen Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde gerçekleştirdiği büyük atılımlarla istikbale doğru yürümenin kararlılığı ve heyecanı içindedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, vatanın bütünlüğü ve milletimizin  bağımsızlığı uğruna hayatlarını feda eden, kanlarıyla bu toprakları vatan yapan şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber