Milletvekili Türkmenoğlu’ndan Bölge Hastanesi’ne Övgü Dolu Sözler

Van Haber 27.09.2023 - 14:22, Güncelleme: 27.09.2023 - 14:22
 

Milletvekili Türkmenoğlu’ndan Bölge Hastanesi’ne Övgü Dolu Sözler

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, aktif saha çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği S.B.Ü Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne övgü dolu sözlerle bahsetti.

Türkiye Büyük Millet Meclis (TBMM) tatilde olmasına bu yana, dur durak bilmeyerek, çalışmalarını sürdüren AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Bölge Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Remzi Sarıkaya ve idare heyetini ziyaret ederek, Kaliteli hizmetler için memnuniyetini dile getirdi. Milletvekili Türkmenoğlu, kendi sosyal medya hesapları üzerinde “SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji bölümünde %96’lık iyileştirme başarılarından dolayı tüm hocalarımızı tebrik ediyorum” dedi.   DOKTOR MURAT SEZGİN’E AYRI PARANTEZ AÇTI Kentte başarılı olan herkesi büyük gururla onure ede Milletvekili Türkmenoğlu Bölge Hastanesi’nin  başarılı Kardiyoloji doktorlarından Op. Dr. Murat Sezgin’i şu ifadelerle övdü. “Kardiyoloji servisinin başarılarını toplumla sosyal medya ağıyla paylaşan Op. Dr. Murat Sezgin hocamızı kutluyorum”
AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, aktif saha çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği S.B.Ü Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne övgü dolu sözlerle bahsetti.

Türkiye Büyük Millet Meclis (TBMM) tatilde olmasına bu yana, dur durak bilmeyerek, çalışmalarını sürdüren AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Bölge Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Remzi Sarıkaya ve idare heyetini ziyaret ederek, Kaliteli hizmetler için memnuniyetini dile getirdi.

Milletvekili Türkmenoğlu, kendi sosyal medya hesapları üzerinde “SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji bölümünde %96’lık iyileştirme başarılarından dolayı tüm hocalarımızı tebrik ediyorum” dedi.

 

DOKTOR MURAT SEZGİN’E AYRI PARANTEZ AÇTI

Kentte başarılı olan herkesi büyük gururla onure ede Milletvekili Türkmenoğlu Bölge Hastanesi’nin  başarılı Kardiyoloji doktorlarından Op. Dr. Murat Sezgin’i şu ifadelerle övdü. “Kardiyoloji servisinin başarılarını toplumla sosyal medya ağıyla paylaşan Op. Dr. Murat Sezgin hocamızı kutluyorum”

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber