Başkan Türkoğlu Harıl Harıl Çalışmalarına Devam Ediyor

Van Haber 27.09.2023 - 13:31, Güncelleme: 27.09.2023 - 13:31
 

Başkan Türkoğlu Harıl Harıl Çalışmalarına Devam Ediyor

AK Parti İpekyolu Kadın Kolları Başkan Suzan Türkoğlu ve Yönetimi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

  Yaşlı ziyaretleri, yeni doğan bebek ziyareti, esnaf ziyareti gibi çeşitli ziyaretlerle toplumla iç içe olan Ak Kadınlar, son günlerde yerel yönetimler seçim çalışmalarına başladılar. Ziyaretlerde yoğun ilgi ile karşılanan Ak kadınlar, “Millete hizmet sevdası ile gönüllere olan yolculuğumuz devam edecek” dediler. AK Parti İlçe Kadın Kolları başkanı  Suzan Türkoğlu ve ekibi gece gündüz demeden davaları uğruna çalmadık kapı bırakmıyorlar. Yaşlısından gencine çocuğundan engellisine çat kapı ziyaret yapan Ak kadınlar hedeflerinin 2023/seçimleri olduğunu, bunun için gece gündüz demeden çalışmalarına devam edeceklerini ifade ettiler. Yapmış oldukları çalışmalar doğrultusunda bilgi veren Ak Parti İpekyolu İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkoğlu , şahsı ve yönetimi olarak çalışmalarımıza her zaman olduğu gibi ara vermeden devam ettiklerini ifade ederek; “Eylül ayı yoğun bir stant ve üye çalışmasının ardından, Şimdide; Mahalle, mahalle ilçe , ilçe, gezerek sıkılmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız üyelerimiz ile birlikte Mahalle ev toplantıları ziyaretleri çalışmamıza devam ediyoruz  “ Her mahallede  İlçemizdeki tüm Vatandaşların ve kadın seçmenlerimizi Cumhurbaşkanımız, ilçe başkanımız ve il başkanımız belediye başkanımızın selamları ile ziyaret edilip hal hatırlarını sorarak hasbihal ediyoruz. Bu çalışmamız her hafta devam edecek” dedi. AK Parti Kadın Kolları olarak biz sadece seçim zamanı değil her daim sahalardayız vatandaşlarımızla birlikte beraberiz diyen Başkan Suzan Türkoğlu ; “Cumhurbaşkanımızın izinde “davası olanın sevdası bitmez!” diyerek Ak kadınlarımızla birlikte kapı kapı gezerek sandık esaslı çalışmalarımız doğrultusunda vatandaşlarımızla birlikte olmaya gönüllerini almaya devam ediyoruz. 2023 hedefleri doğrultusunda; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a verdiğimiz sözü tutmaya 2023 seçimlerini kazandırmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Ak kadınlarımızla bir aradayız, sahalardayız. HEDEF2023. Aşkınan davamızın arkasındayız” dedi. AK Kadınlar tarafında yapılan ziyaretlerden dolayı vatandaşların ise son derece memnun oldukları, siyasetçilerin sadece seçimde seçime değil, her daim halkı ile iç içe olmasında dolayı Ak Kadınlara sonsuz teşekkür ettiklerini öğrenildi.
AK Parti İpekyolu Kadın Kolları Başkan Suzan Türkoğlu ve Yönetimi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

 

Yaşlı ziyaretleri, yeni doğan bebek ziyareti, esnaf ziyareti gibi çeşitli ziyaretlerle toplumla iç içe olan Ak Kadınlar, son günlerde yerel yönetimler seçim çalışmalarına başladılar. Ziyaretlerde yoğun ilgi ile karşılanan Ak kadınlar, “Millete hizmet sevdası ile gönüllere olan yolculuğumuz devam edecek” dediler.

AK Parti İlçe Kadın Kolları başkanı  Suzan Türkoğlu ve ekibi gece gündüz demeden davaları uğruna çalmadık kapı bırakmıyorlar. Yaşlısından gencine çocuğundan engellisine çat kapı ziyaret yapan Ak kadınlar hedeflerinin 2023/seçimleri olduğunu, bunun için gece gündüz demeden çalışmalarına devam edeceklerini ifade ettiler.

Yapmış oldukları çalışmalar doğrultusunda bilgi veren Ak Parti İpekyolu İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkoğlu , şahsı ve yönetimi olarak çalışmalarımıza her zaman olduğu gibi ara vermeden devam ettiklerini ifade ederek; “Eylül ayı yoğun bir stant ve üye çalışmasının ardından, Şimdide; Mahalle, mahalle ilçe , ilçe, gezerek sıkılmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız üyelerimiz ile birlikte Mahalle ev toplantıları ziyaretleri çalışmamıza devam ediyoruz  “ Her mahallede  İlçemizdeki tüm Vatandaşların ve kadın seçmenlerimizi Cumhurbaşkanımız, ilçe başkanımız ve il başkanımız belediye başkanımızın selamları ile ziyaret edilip hal hatırlarını sorarak hasbihal ediyoruz. Bu çalışmamız her hafta devam edecek” dedi.

AK Parti Kadın Kolları olarak biz sadece seçim zamanı değil her daim sahalardayız vatandaşlarımızla birlikte beraberiz diyen Başkan Suzan Türkoğlu ; “Cumhurbaşkanımızın izinde “davası olanın sevdası bitmez!” diyerek Ak kadınlarımızla birlikte kapı kapı gezerek sandık esaslı çalışmalarımız doğrultusunda vatandaşlarımızla birlikte olmaya gönüllerini almaya devam ediyoruz. 2023 hedefleri doğrultusunda; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a verdiğimiz sözü tutmaya 2023 seçimlerini kazandırmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Ak kadınlarımızla bir aradayız, sahalardayız. HEDEF2023. Aşkınan davamızın arkasındayız” dedi.

AK Kadınlar tarafında yapılan ziyaretlerden dolayı vatandaşların ise son derece memnun oldukları, siyasetçilerin sadece seçimde seçime değil, her daim halkı ile iç içe olmasında dolayı Ak Kadınlara sonsuz teşekkür ettiklerini öğrenildi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber