Milletvekili Türkmenoğlu OSB Esnafından Cumhurbaşkanı İçin Destek İstedi

Van Haber 26.05.2023 - 00:17, Güncelleme: 26.05.2023 - 00:17
 

Milletvekili Türkmenoğlu OSB Esnafından Cumhurbaşkanı İçin Destek İstedi

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Organize Sanayi Bölgesi esnafını ziyaret ederek Cumhurbaşkanı için destek istedi.

   AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Organize Sanayi Bölgesi esnafını ziyaret ederek Cumhurbaşkanı için destek istedi.   28 Mayıs seçimleri için Van Organize ve Sanayi Bölgesi (OSB) yerleşkesinde faaliyet gösteren tekstil fabrikalarını ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek istedi.  Milletvekili Türkmenoğlu, tekstil çalışanları tarafından büyük bir mutlulukla karşılanırken, buradaki sorun ve sıkıntılar ile istişarelerde bulundu. Daha sonra AK Parti hükümetlerinin projelerini ve hizmet politikalarını anlatan Türkmenoğlu" Emekçilerin hakkı ödenmez, işçiler özel insandır" dedi.   14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasının ardından, yeniden sahaların tozunu atan Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu bir daha   sahaya indi. İlçe, köy, mahalle, esnaf ve Kanaat Önderleri ziyaretleri sonrası OSB'deki tekstil fabrikalarını ziyaret ederek seçimin önemine vurgu yaptı.    Cumhurbaşkanımız için sahada emek vermek bizim için büyük bir onurdur diyen AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu  "Bu sefer görevimiz çok daha zor bir o kadarda onurlu ve şerefli bir görevdir. Kuruluşundan bu yana liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde olağanüstü hizmetler gerçekleştirdi. Bizlerde seçim günü ahde vefamızı hep birlikte göstermeliyiz. Türkiye'de yapılan hizmetler bir milattır.     Son 20 senede yapılan devasa hizmetleri anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalır. 28 Mayıs günü herkesin elini vicdanına koyduğunda cumhurbaşkanımızın hakkını teslim edeceğiz.  Yedili Masa'nın sosyal medya aracılığıyla yalan paylaşımlarla   Dezenformasyon Kanunu'nu ihlal ettiğini alenen görüyoruz. Söyledikleri yalanlarına bile kendileri inanmıyor. Batıda milliyetçi, doğuda Kürtçü olan bu zihniyetin hiç kimseye bir faydası olmayacağı gibi ülkeyi uçuruma götürürler.    "Pazar gününe iki gün kaldı. Her geçen gün ibre hep yukarıya doğru gitti. Daha da yukarıya doğru gidecek. İnsanlarımızın cumhurbaşkanımıza olan güveni, teveccühü çok fazla. Bu da bizi mutlu ediyor. Gösterdiğiniz yoğun ilgi ve alakalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum " ifadelerini kullandı.
AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Organize Sanayi Bölgesi esnafını ziyaret ederek Cumhurbaşkanı için destek istedi.
 
 AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Organize Sanayi Bölgesi esnafını ziyaret ederek Cumhurbaşkanı için destek istedi.
 
28 Mayıs seçimleri için Van Organize ve Sanayi Bölgesi (OSB) yerleşkesinde faaliyet gösteren tekstil fabrikalarını ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek istedi. 
Milletvekili Türkmenoğlu, tekstil çalışanları tarafından büyük bir mutlulukla karşılanırken, buradaki sorun ve sıkıntılar ile istişarelerde bulundu. Daha sonra AK Parti hükümetlerinin projelerini ve hizmet politikalarını anlatan Türkmenoğlu" Emekçilerin hakkı ödenmez, işçiler özel insandır" dedi.
 
14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasının ardından, yeniden sahaların tozunu atan Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu bir daha   sahaya indi. İlçe, köy, mahalle, esnaf ve Kanaat Önderleri ziyaretleri sonrası OSB'deki tekstil fabrikalarını ziyaret ederek seçimin önemine vurgu yaptı.
 
 Cumhurbaşkanımız için sahada emek vermek bizim için büyük bir onurdur diyen AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu  "Bu sefer görevimiz çok daha zor bir o kadarda onurlu ve şerefli bir görevdir. Kuruluşundan bu yana liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde olağanüstü hizmetler gerçekleştirdi. Bizlerde seçim günü ahde vefamızı hep birlikte göstermeliyiz. Türkiye'de yapılan hizmetler bir milattır.
 
  Son 20 senede yapılan devasa hizmetleri anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalır. 28 Mayıs günü herkesin elini vicdanına koyduğunda cumhurbaşkanımızın hakkını teslim edeceğiz. 
Yedili Masa'nın sosyal medya aracılığıyla yalan paylaşımlarla 
 Dezenformasyon Kanunu'nu ihlal ettiğini alenen görüyoruz. Söyledikleri yalanlarına bile kendileri inanmıyor. Batıda milliyetçi, doğuda Kürtçü olan bu zihniyetin hiç kimseye bir faydası olmayacağı gibi ülkeyi uçuruma götürürler.
   "Pazar gününe iki gün kaldı. Her geçen gün ibre hep yukarıya doğru gitti. Daha da yukarıya doğru gidecek. İnsanlarımızın cumhurbaşkanımıza olan güveni, teveccühü çok fazla. Bu da bizi mutlu ediyor. Gösterdiğiniz yoğun ilgi ve alakalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum " ifadelerini kullandı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber