Milletvekili Türkmenoğlu: Cumhurbaşkanımıza En Güçlü Desteği Vereceğiz

Van Haber 23.05.2023 - 23:53, Güncelleme: 24.05.2023 - 00:00
 

Milletvekili Türkmenoğlu: Cumhurbaşkanımıza En Güçlü Desteği Vereceğiz

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimleri Van'ın Gevaş ve Gürpınar ilçelerinde Kanaat Önderleriyle bir araya gelerek" Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği vereceğiz" dedi.

AK Parti Van  Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimleri Van'ın Gevaş ve Gürpınar ilçelerinde  Kanaat Önderleriyle bir araya gelerek" Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği vereceğiz" dedi. 28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı İkinci Tur Seçimleri için AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Gevaş'ta sahadaydı. Burada Kanaat Önderleri ile yapılan buluşmada AK Parti Gevaş İlçe Başkanı Tahsin Değirmencioğlu, Belediye Başkanı Murat Sezer ve teşkilat mensupları katıldı. Cumhurbaşkanlığı seçiminin iki ucu keskin viraj olduğuna dikkat çeken AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu" Türkiye ekonomisini allak bullak olduğu bir dönem içinde  Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Kadrolarla kısa sürede yeniden bir Türkiye inşa edildi. Merhum Başkabanımız Adnan Mendesres'i idam eden ve  kirli zihniyetin  tezahür ettiği  vatan mücadelemizde hep halkımızn desteğini alarak güçlü olduk. Planlanmış birçok askeri vesayet ve darbelerde Allah'ın yardımıyla alnımızın akıyla çıktık. Parelel yapıyla yüzünü gösteren FETÖ terör örgütüyle vatanımıza göz diken ve halkımızın geleceği ile oynamaya kalkan Amerikancıların sinsi planlarını başına yıktık. "YERLİ VE MİLLİ PROJELERİMİZ TÜRKİYE'Yİ ŞAHA KALDIRDI" Türkiye tarihinde tabanca bile üretemezken, Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde dünyaya çığır açan icatlar gerçekleştirdi.Hava savunma sisteminde tutun, İHA'lar, SİHA'lar, insansız savaş uçakları, yeraltı zenginliğimiz olan doğalgaz ve petrol buluşlarımız sayesinde  uluslararası arenada adeta herkese meydan okuduk.  Artık eski Türkiye yok. Yeni dünya Türkiye'sinde emir alan değil, emir veren bir ülke olduk.  "BATILI ÜLKELER GÜCÜMÜZDE RAHATSIZ OLDULAR" Dünya mazlumları umudu olan Cumhurbaşkanımız sayın Erdoğan" Dünya beşte büyüktür" ifadesiyle ülkemizin artık büyük güce sahip olduğunu böyle deklare etmişti. Gücümüzde rahatsız, kendi aralarında ülkemiz parselleyen ülkelerin hevesleri kursağında kaldı. "HEP BİRLİKTE 28 MAYIS'TA DESTAN YAZACAĞIZ" Allah'ın izniyle siz kıymetli hemşehrilerimizin destekleriyle tüm dünyaya karşı dik duran liderimize sahip çıkarak, 28 Mayıs günü destan yazmalıyız. Bundan hiç endişem yoktur. Sizlerin samimiyetini biliyorum. Bu anlamda . Büyük zaferi, en güçlü desteğinizle kutlayacağız" ifadelerini kullandı.  
AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimleri Van'ın Gevaş ve Gürpınar ilçelerinde Kanaat Önderleriyle bir araya gelerek" Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği vereceğiz" dedi.

AK Parti Van  Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimleri Van'ın Gevaş ve Gürpınar ilçelerinde  Kanaat Önderleriyle bir araya gelerek" Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği vereceğiz" dedi.


28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı İkinci Tur Seçimleri için AK Parti Van Milletvekili " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Gevaş'ta sahadaydı. Burada Kanaat Önderleri ile yapılan buluşmada AK Parti Gevaş İlçe Başkanı Tahsin Değirmencioğlu, Belediye Başkanı Murat Sezer ve teşkilat mensupları katıldı.
Cumhurbaşkanlığı seçiminin iki ucu keskin viraj olduğuna dikkat çeken AK Parti Van Milletvekili " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu" Türkiye ekonomisini allak bullak olduğu bir dönem içinde  Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Kadrolarla kısa sürede yeniden bir Türkiye inşa edildi. Merhum Başkabanımız Adnan Mendesres'i idam eden ve  kirli zihniyetin  tezahür ettiği  vatan mücadelemizde hep halkımızn desteğini alarak güçlü olduk. Planlanmış birçok askeri vesayet ve darbelerde Allah'ın yardımıyla alnımızın akıyla çıktık. Parelel yapıyla yüzünü gösteren FETÖ terör örgütüyle vatanımıza göz diken ve halkımızın geleceği ile oynamaya kalkan Amerikancıların sinsi planlarını başına yıktık.

"YERLİ VE MİLLİ PROJELERİMİZ TÜRKİYE'Yİ ŞAHA KALDIRDI"


Türkiye tarihinde tabanca bile üretemezken, Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde dünyaya çığır açan icatlar gerçekleştirdi.Hava savunma sisteminde tutun, İHA'lar, SİHA'lar, insansız savaş uçakları, yeraltı zenginliğimiz olan doğalgaz ve petrol buluşlarımız sayesinde  uluslararası arenada adeta herkese meydan okuduk.  Artık eski Türkiye yok. Yeni dünya Türkiye'sinde emir alan değil, emir veren bir ülke olduk. 

"BATILI ÜLKELER GÜCÜMÜZDE RAHATSIZ OLDULAR"


Dünya mazlumları umudu olan Cumhurbaşkanımız sayın Erdoğan" Dünya beşte büyüktür" ifadesiyle ülkemizin artık büyük güce sahip olduğunu böyle deklare etmişti. Gücümüzde rahatsız, kendi aralarında ülkemiz parselleyen ülkelerin hevesleri kursağında kaldı.

"HEP BİRLİKTE 28 MAYIS'TA DESTAN YAZACAĞIZ"


Allah'ın izniyle siz kıymetli hemşehrilerimizin destekleriyle tüm dünyaya karşı dik duran liderimize sahip çıkarak, 28 Mayıs günü destan yazmalıyız. Bundan hiç endişem yoktur. Sizlerin samimiyetini biliyorum. Bu anlamda . Büyük zaferi, en güçlü desteğinizle kutlayacağız" ifadelerini kullandı.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber