Milletvekili Adayı Selma Biçek Gazeteciyi Tehdit Etti

Van Haber 13.04.2023 - 17:19, Güncelleme: 13.04.2023 - 17:19
 

Milletvekili Adayı Selma Biçek Gazeteciyi Tehdit Etti

AK Parti Van Milletvekili Adayı Selma Biçek, Vanlı Gazeteci Ahmet Bayram'ı tehdit etti.

AK Parti Van Milletvekili Adayı Selma Biçek, Vanlı Gazeteci Ahmet Bayram'ı tehdit etti. Gazeteci Ahmet Bayram yaptığı bir haber üzerine AK Parti Van Milletvekili Adayı Selma Biçek tarafından tehdit edildiğini duyurdu. "Daha dün bir, bugün iki" sözünün hatırlandığı tam noktasında Vekil adayı Biçer ayağının tozuyla kentin önemli kalemleri arasında olan Ahmet Bayram'a yaptığı tehdit mafya bari bir hareket olarakta yorumlandı. Tehdit telefon görüşmeleri daha sıcaklığını korurken Gazeteci Ahmet Bayram sosyal medya hesabı Twitter'da yağtığı paylaşımla takipçilerini bilgilendirdi.   Bayram paylaşımımda şu ifadelere yer verdi. "Az evvel demokrasi ve özgür medya haklarını savunan bir kadın vekil adayı tarafından tehdit edildim. Bu kadar mı hazımsızsınız" dedi. Bizler de www.yerelvanhaber.com olarak meslektaşımıza yapılan bu çirkin tehditi kınıyor, kadirşinaz Van halkının temsiliyetine aday olanların dikkatli ve nefsine yenilmemeleri temennimizdir.  
AK Parti Van Milletvekili Adayı Selma Biçek, Vanlı Gazeteci Ahmet Bayram'ı tehdit etti.

AK Parti Van Milletvekili Adayı Selma Biçek, Vanlı Gazeteci Ahmet Bayram'ı tehdit etti.
Gazeteci Ahmet Bayram yaptığı bir haber üzerine AK Parti Van Milletvekili Adayı Selma Biçek tarafından tehdit edildiğini duyurdu.


"Daha dün bir, bugün iki" sözünün hatırlandığı tam noktasında Vekil adayı Biçer ayağının tozuyla kentin önemli kalemleri arasında olan Ahmet Bayram'a yaptığı tehdit mafya bari bir hareket olarakta yorumlandı.
Tehdit telefon görüşmeleri daha sıcaklığını korurken Gazeteci Ahmet Bayram sosyal medya hesabı Twitter'da yağtığı paylaşımla takipçilerini bilgilendirdi.
 

Bayram paylaşımımda şu ifadelere yer verdi.


"Az evvel demokrasi ve özgür medya haklarını savunan bir kadın vekil adayı tarafından tehdit edildim. Bu kadar mı hazımsızsınız" dedi.
Bizler de www.yerelvanhaber.com olarak meslektaşımıza yapılan bu çirkin tehditi kınıyor, kadirşinaz Van halkının temsiliyetine aday olanların dikkatli ve nefsine yenilmemeleri temennimizdir.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber