Milletvekili Aday Adayı Yasemin Arvas'tan Ramazan Ayı mesajı

Gündem 24.03.2023 - 00:39, Güncelleme: 24.03.2023 - 01:58
 

Milletvekili Aday Adayı Yasemin Arvas'tan Ramazan Ayı mesajı

AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Yasemin Arvas Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

On Bir Ayın Sultanı Ramazan’ın başlaması dolayısıyla huzur ve sevinci bir arada yaşadıklarını belirten AK Parti Van Milletvekili aday adayı Arvas,, Ramazan ayının bolluk, bereket, sağlık ve mutluluk içinde geçmesi temennisinde bulundu. “İslam dünyasının büyük bir özlemle beklediği rahmet, bereket, mağfiret iklimi olan Ramazanı Şerif’e hep birlikte kavuşmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz. On bir ayın sultanı bu özel ayın, güzel Vanımıza en güzel şekilde yaşanacağına, kardeşlik sofralarının kurulacağına ve dayanışmanın her zamanki gibi kendini göstereceğine can-ı gönülden inanıyorum. Beraberliklerimizin ve muhabbetimizin bereketlenmesi için Ramazanlar oldukça önemli bir fırsattır.   Milletvekili aday adayı Arvas mesajının devamında: Asrın felaketi olan depremlerden dolayı bu yıl Ramazan ayına burukluk içerisinde giriyoruz. Yaşadığımız deprem ve sel afetleriyle adeta mahzun olan gönüllerimiz, yüreklerimiz, Ramazan ayının bereketiyle, inşallah esenliğe kavuşacak. Tarifsiz acılar yaşadığımız, zor ve sıkıntılı günlerden geçtiğimiz şu günlerde Ramazan, bizlere inşallah sağlık ve huzur getirecektir. Bu duyu ve düşüncelerle,  değerli hemşehrilerimizle buluşmayı temenni ediyor, içinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni bulunduran Ramazan ayının başta Vanımız olmak üzere ülkemize ve tüm İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum" dedi.
AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Yasemin Arvas Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

On Bir Ayın Sultanı Ramazan’ın başlaması dolayısıyla huzur ve sevinci bir arada yaşadıklarını belirten AK Parti Van Milletvekili aday adayı Arvas,, Ramazan ayının bolluk, bereket, sağlık ve mutluluk içinde geçmesi temennisinde bulundu.
“İslam dünyasının büyük bir özlemle beklediği rahmet, bereket, mağfiret iklimi olan Ramazanı Şerif’e hep birlikte kavuşmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz.


On bir ayın sultanı bu özel ayın, güzel Vanımıza en güzel şekilde yaşanacağına, kardeşlik sofralarının kurulacağına ve dayanışmanın her zamanki gibi kendini göstereceğine can-ı gönülden inanıyorum.
Beraberliklerimizin ve muhabbetimizin bereketlenmesi için Ramazanlar oldukça önemli bir fırsattır.

 

Milletvekili aday adayı Arvas mesajının devamında:


Asrın felaketi olan depremlerden dolayı bu yıl Ramazan ayına burukluk içerisinde giriyoruz. Yaşadığımız deprem ve sel afetleriyle adeta mahzun olan gönüllerimiz, yüreklerimiz, Ramazan ayının bereketiyle, inşallah esenliğe kavuşacak. Tarifsiz acılar yaşadığımız, zor ve sıkıntılı günlerden geçtiğimiz şu günlerde Ramazan, bizlere inşallah sağlık ve huzur getirecektir.

Bu duyu ve düşüncelerle,  değerli hemşehrilerimizle buluşmayı temenni ediyor, içinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni bulunduran Ramazan ayının başta Vanımız olmak üzere ülkemize ve tüm İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum" dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber