MHP'nin Göz Bebeği Dur Durak Bilmiyor

Siyaset 27.04.2023 - 21:50, Güncelleme: 27.04.2023 - 21:50
 

MHP'nin Göz Bebeği Dur Durak Bilmiyor

Milliyetçi Hareket Partisi Van Milletvekili Adayı Ayhan Kahraman aktif saha çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Van Milletvekili Adayı Ayhan Kahraman aktif saha çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Uzun yıllardan bu yana, hiçbir siyasetçinin giremediği yüzlerce mahalleye giren MHP Van Milletvekili Adayı Ayhan Kahraman'ın bugünkü durağı Gürpınar ilçesine bağlı Oguldam başta olmak üzere birçok köyleri ziyaret etti. Burada Irmaksever, Karataş,Düztaş, Artam ve Vankul aileleri ile çeşitli önemli konularda istişarelerde bulundu. KAHRAMAN'IN KIRSAL MAHALLE ZİYARETLERİ BÜYÜK SES GETİRİYOR MHP'de Milletvekili adaylığı açıklandıktan sonra ilk seçim startını kırsal mahallelerde vererek halkın teveccühünü kazanan Ayhan Kahraman'ın buradaki hane ziyaretleri kent kamuoyunda oldukça ilgi gördü. Kariyerinde birçok madalya, plaket ve sayısız başarılarla dolu olan Milletvekili adayı Ayhan Kahraman "Siyasete uzak olmadığını aksine 13 yaşından beri memleketine hizmetlerde bulunduğunu söyledi. Kahraman yaptığı önemlihane ziyaretlerinde yaptığı konuşmada;" Memleketimin geleceği için elimi değil kellemi taşın altına koyarım. Ben ve ailem bu mahallerin yabancısı değilim. Burda doğan, büyüyen ve emekleri olan bir kardeşinizim. Bu minvalde sizlerin yaşadığınız sorunları çok iyi biliyorum. Mahalle sakinleri olarak sorun yumağı haline gelen sıkıntılarınızın çözümü için buradyaım. Bir siyasetçiden önce insanız. İçinizden bir kardeşiniz olarak, çok iyi anlıyorum. Hizmetlerle duyguların en özeline layıksınız. Sizlerin destekleri ile Allah'ın yardımıyla kırsal mahalle ve köylerimizn makus tarihini çözebiliriz. Konuşmasını sonunda kendilerini ve heyetini çok güzel ağırlayan ve şehrivana yakışır misafirperverlikten ötürü tüm köy sakinlerine teşekkür etti.  
Milliyetçi Hareket Partisi Van Milletvekili Adayı Ayhan Kahraman aktif saha çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Van Milletvekili Adayı Ayhan Kahraman aktif saha çalışmalarına tam gaz devam ediyor.


Uzun yıllardan bu yana, hiçbir siyasetçinin giremediği yüzlerce mahalleye giren Van " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">MHP Van Milletvekili Adayı Ayhan Kahraman'ın bugünkü durağı Gürpınar ilçesine bağlı Oguldam başta olmak üzere birçok köyleri ziyaret etti. Burada Irmaksever, Karataş,Düztaş, Artam ve Vankul aileleri ile çeşitli önemli konularda istişarelerde bulundu.


KAHRAMAN'IN KIRSAL MAHALLE ZİYARETLERİ BÜYÜK SES GETİRİYOR
MHP'de Milletvekili adaylığı açıklandıktan sonra ilk seçim startını kırsal mahallelerde vererek halkın teveccühünü kazanan Ayhan Kahraman'ın buradaki hane ziyaretleri kent kamuoyunda oldukça ilgi gördü.
Kariyerinde birçok madalya, plaket ve sayısız başarılarla dolu olan Milletvekili adayı Ayhan Kahraman "Siyasete uzak olmadığını aksine 13 yaşından beri memleketine hizmetlerde bulunduğunu söyledi.
Kahraman yaptığı önemlihane ziyaretlerinde yaptığı konuşmada;" Memleketimin geleceği için elimi değil kellemi taşın altına koyarım. Ben ve ailem bu mahallerin yabancısı değilim. Burda doğan, büyüyen ve emekleri olan bir kardeşinizim. Bu minvalde sizlerin yaşadığınız sorunları çok iyi biliyorum. Mahalle sakinleri olarak sorun yumağı haline gelen sıkıntılarınızın çözümü için buradyaım. Bir siyasetçiden önce insanız. İçinizden bir kardeşiniz olarak, çok iyi anlıyorum. Hizmetlerle duyguların en özeline layıksınız. Sizlerin destekleri ile Allah'ın yardımıyla kırsal mahalle ve köylerimizn makus tarihini çözebiliriz.
Konuşmasını sonunda kendilerini ve heyetini çok güzel ağırlayan ve şehrivana yakışır misafirperverlikten ötürü tüm köy sakinlerine teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber