Milletvekili Adayı Kahraman'dan Ramazan Bayramı mesajı

Gündem 20.04.2023 - 22:21, Güncelleme: 20.04.2023 - 22:21
 

Milletvekili Adayı Kahraman'dan Ramazan Bayramı mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Van Milletvekili Adayı Ayhan Karaman, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Van Milletvekili Adayı Ayhan Karaman, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Bayramların kırgınlıkların, dargınlıkların unutulduğu, iyilik ve güzelliklerin yaşandığı, huzuru ve mutluluğu manevi iklimin içerisinde barındırdığı günlerden olduğunu  söyleyen Milletvekili Adayı Ayhan Kahraman “Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan ayını geride bırakarak, toplum olarak kaynaşma günü olan bayrama ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.  Ramazan ayının manevi atmosferiyle birlikte idrak edeceğimiz bayramın, birlik ve beraberliğimizin perçinlenmesine ve umutlarımızın yeniden yeşermesine vesile olmasını diliyorum. Türk ve İslam Alemi tarafından birlik ve beraberlik duygusu içinde Ramazan Bayramı’nı kutlayacağız. Hoşgörü, kardeşlik, dayanışma ruhuyla yaşayacağımız Ramazan Bayramı’nın, bütün insanlığa huzur ve barış getirmesini dilerim. En iyi değerlerin hatırlanıp yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı dostluk ve kardeşlik duygularının pekiştiği bir bayram geçirmek dileğiyle tüm teşkilat mensuplarımızın ve hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin” şeklinde konuştu.   "VAN'IN HUZURU VE REFAHI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ" Milletvekili Adayı olarak sahaya çıktığı ilk günden bu yana yoğun ilgi gören Van'ın cesur adamı ve gülen yüzü olarak ön plana çıkan Ayhan Kahramam“Şehri Vanımız  geçmişten bu yana anlayışı, birlik ve beraberliği ilke edinmiş, kendine has kimliği ile günümüze ulaşmış nadide şehirlerin başında geliyor. Kendi öz değerlerimizden taviz vermeden, fitne fesatçılara fırsat vermeden memleketimizin huzur ve refahı için çalışacağız" dedi.    "14 MAYIS'TA TÜM ŞER ODAKLARINA GEREKEN DERSİ VERECEĞİZ" Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve Parti Genel Merkezi'nin teveccühleriyle Milletvekili  adayı gösterildiğini ifade eden Ayhan Kahraman “Teşkilatımızın bir evladı olarak önümüzdeki dönemde üç hilalimizi, milliyetçi ve ülkücü hareketimizi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil etmek üzere bizlere verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye ve davamıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu seçim Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Cumhur İttifakı olarak, ülkemizi içeriden ve dışarıdan kuşatan tehlikelere karşı gereken cevabı sandıkta vereceğimiz ve bozguncuların heveslerini kursağında bırakacağımız bir seçim.  Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Başbuğumuzun izinde, bilge liderimiz Sayın Genel Başkanımızın yolunda, Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında Vanlı hemşehrilerimizle el ele vererek, tüm beklentilere cevap vermek adına umudun simgesi olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Milliyetçi Hareket Partisi Van Milletvekili Adayı Ayhan Karaman, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Van Milletvekili Adayı Ayhan Karaman, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.


Bayramların kırgınlıkların, dargınlıkların unutulduğu, iyilik ve güzelliklerin yaşandığı, huzuru ve mutluluğu manevi iklimin içerisinde barındırdığı günlerden olduğunu  söyleyen Milletvekili Adayı Ayhan Kahraman “Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan ayını geride bırakarak, toplum olarak kaynaşma günü olan bayrama ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. 


Ramazan ayının manevi atmosferiyle birlikte idrak edeceğimiz bayramın, birlik ve beraberliğimizin perçinlenmesine ve umutlarımızın yeniden yeşermesine vesile olmasını diliyorum. Türk ve İslam Alemi tarafından birlik ve beraberlik duygusu içinde Ramazan Bayramı’nı kutlayacağız. Hoşgörü, kardeşlik, dayanışma ruhuyla yaşayacağımız Ramazan Bayramı’nın, bütün insanlığa huzur ve barış getirmesini dilerim. En iyi değerlerin hatırlanıp yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı dostluk ve kardeşlik duygularının pekiştiği bir bayram geçirmek dileğiyle tüm teşkilat mensuplarımızın ve hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin” şeklinde konuştu.
 

"VAN'IN HUZURU VE REFAHI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"
Milletvekili Adayı olarak sahaya çıktığı ilk günden bu yana yoğun ilgi gören Van'ın cesur adamı ve gülen yüzü olarak ön plana çıkan Ayhan Kahramam“Şehri Vanımız  geçmişten bu yana anlayışı, birlik ve beraberliği ilke edinmiş, kendine has kimliği ile günümüze ulaşmış nadide şehirlerin başında geliyor. Kendi öz değerlerimizden taviz vermeden, fitne fesatçılara fırsat vermeden memleketimizin huzur ve refahı için çalışacağız" dedi.
 

 "14 MAYIS'TA TÜM ŞER ODAKLARINA GEREKEN DERSİ VERECEĞİZ"
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve Parti Genel Merkezi'nin teveccühleriyle Milletvekili  adayı gösterildiğini ifade eden Ayhan Kahraman “Teşkilatımızın bir evladı olarak önümüzdeki dönemde üç hilalimizi, milliyetçi ve ülkücü hareketimizi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil etmek üzere bizlere verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye ve davamıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu seçim Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Cumhur İttifakı olarak, ülkemizi içeriden ve dışarıdan kuşatan tehlikelere karşı gereken cevabı sandıkta vereceğimiz ve bozguncuların heveslerini kursağında bırakacağımız bir seçim. 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Başbuğumuzun izinde, bilge liderimiz Sayın Genel Başkanımızın yolunda, Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında Vanlı hemşehrilerimizle el ele vererek, tüm beklentilere cevap vermek adına umudun simgesi olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber