MHP Van İl Başkanı Güngöralp’ten Yeni Yıl mesajı

Van Haber 29.12.2023 - 21:48, Güncelleme: 29.12.2023 - 21:48
 

MHP Van İl Başkanı Güngöralp’ten Yeni Yıl mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van Başkan Salih Güngöralp, “ 2024 yılında Ülkemiz çok daha güçlü bir seviyeye ulaşacak” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Van il Başkanı Salih Güngöralp, “ 2024 yılında Ülkemiz çok daha güçlü bir seviyeye ulaşacak” dedi. Güngöralp mesajında şu ifadelere yer verdi; “Ne mutlu bizlere ki muhteşem bir mücadele şuuru ve kahramanlık gururuyla tezahür eden Türkiye Cumhuriyeti, zaman içinde karşılaştığı zorlu etapları aşa aşa yüzüncü yıl dönümüne erişmiş, 1923’ün kurucu ruhu 2023 yılının geniş ufkuyla birebir kenetlenmiş ve 2024 yılına daha büyük umut ve iradeyle erişmek için var gücüyle çalışmaya devam edecektir. Acısıyla tatlısıyla, sevinciyle hüznüyle geride kalan 2023 yılında hem bölgemiz hem de küresel sistem huzursuz ve istikrarsız bir görüntü vermiştir. Son günlerde yaşanan terör olaylarını şiddetle kınıyorum ve Türk olmanın bedelini canlarıyla ödeyen bütün şehitlerimizi rahmet ve minnet duygularımla anıyorum. Savaşlar, etnik gerilimler, mezhep temelli cepheleşmeler, terör saldırıları, paylaşım kavgaları, hakimiyet mücadeleleri, ekonomik ve diplomatik şantajlar, gıda ve enerji darboğazları ile insani ve vicdani krizler deyim yerindeyse dünyayı esaret altına almıştır. Milli birlik ve kardeşlik bağları, devlet ve millet kaynaşması, siyasi ve ekonomik diriliş kararlılığı, cumhurla Cumhuriyet’in kucaklayıcı karakteri önümüzdeki yeni yılın ve sonraki senelerin mukavemet kudreti olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle bütün dünya medeniyetlerine hoşgörü ile ev sahipliği yapmış kardeşliğin şehri Van başta olmak üzere büyük Türk milletinin, Türk-İslam aleminin, kökeni, yöresi ne olursa olsun tüm vatandaşlarımızın, tüm insanlığın yeni yılını kutluyor, barış, huzur, esenlik ve selamet dileklerimi paylaşıyorum. Türk Yüzyılı çerçevesinde 2024 yılının hayırlar ve güzellikler getirmesini temenni ediyorum” dedi. Van Haber - Yerel Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Haberler
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van Başkan Salih Güngöralp, “ 2024 yılında Ülkemiz çok daha güçlü bir seviyeye ulaşacak” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Van il Başkanı Salih Güngöralp, “ 2024 yılında Ülkemiz çok daha güçlü bir seviyeye ulaşacak” dedi. Güngöralp mesajında şu ifadelere yer verdi; “Ne mutlu bizlere ki muhteşem bir mücadele şuuru ve kahramanlık gururuyla tezahür eden Türkiye Cumhuriyeti, zaman içinde karşılaştığı zorlu etapları aşa aşa yüzüncü yıl dönümüne erişmiş, 1923’ün kurucu ruhu 2023 yılının geniş ufkuyla birebir kenetlenmiş ve 2024 yılına daha büyük umut ve iradeyle erişmek için var gücüyle çalışmaya devam edecektir.

Acısıyla tatlısıyla, sevinciyle hüznüyle geride kalan 2023 yılında hem bölgemiz hem de küresel sistem huzursuz ve istikrarsız bir görüntü vermiştir. Son günlerde yaşanan terör olaylarını şiddetle kınıyorum ve Türk olmanın bedelini canlarıyla ödeyen bütün şehitlerimizi rahmet ve minnet duygularımla anıyorum. Savaşlar, etnik gerilimler, mezhep temelli cepheleşmeler, terör saldırıları, paylaşım kavgaları, hakimiyet mücadeleleri, ekonomik ve diplomatik şantajlar, gıda ve enerji darboğazları ile insani ve vicdani krizler deyim yerindeyse dünyayı esaret altına almıştır.

Milli birlik ve kardeşlik bağları, devlet ve millet kaynaşması, siyasi ve ekonomik diriliş kararlılığı, cumhurla Cumhuriyet’in kucaklayıcı karakteri önümüzdeki yeni yılın ve sonraki senelerin mukavemet kudreti olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün dünya medeniyetlerine hoşgörü ile ev sahipliği yapmış kardeşliğin şehri Van başta olmak üzere büyük Türk milletinin, Türk-İslam aleminin, kökeni, yöresi ne olursa olsun tüm vatandaşlarımızın, tüm insanlığın yeni yılını kutluyor, barış, huzur, esenlik ve selamet dileklerimi paylaşıyorum. Türk Yüzyılı çerçevesinde 2024 yılının hayırlar ve güzellikler getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Van Haber - Yerel Van Haber - Vanhaberleri - Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber