MHP adayı Cancan’dan Van esnafına ziyaret

Van Haber 27.04.2023 - 00:22, Güncelleme: 27.04.2023 - 00:22
 

MHP adayı Cancan’dan Van esnafına ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van Milletvekili 1. Sıra adayı Yahya Cancan seçim çalışmaları kapsamında Vanlı esnafı ziyaret etti.

  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van Milletvekili 1. Sıra adayı Yahya Cancan  seçim çalışmaları kapsamında Vanlı esnafı ziyaret etti.   Seçim çalışmalarına hız vermeden devam eden Milletvekili adayı Cancan,Van’da bulunan esnafı ziyaret etti. Burada bulunan dükkanları dolaşan, işyeri sahipleri, çalışanları ve müşterileri ile sohbet eden Milletvekili adayı  Yahya Cancan, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin vatana millete ve devletimize hayırlı olması dileğinde bulunarak, “Elimizden geleni yapıyoruz. Fırsat buldukça sokağa inip vatandaşları dinliyor, onlarla fikir alış verişinde bulunuyoruz. Hem kendimizi tanıttık hem de vatandaşların isteklerini dinledik. İlimize hizmet yapmak için aday olduk ve İlimiz için yapılacak çok hizmetlerin olduğunu da biliyoruz. Bugün sizlerin yanına geldiğim gibi yine hep yanınızda olacağım. Milet Meclisinde sizlerin sesi olmaya çalışacağım. Allah’ın izni, sizlerin desteği ve duası ile de hayatım boyunca şaşmayacağım. İnşallah Milliyetçi Hareket Partisi’ni Van’da 2. parti yapacağız ” diye konuştu.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van Milletvekili 1. Sıra adayı Yahya Cancan seçim çalışmaları kapsamında Vanlı esnafı ziyaret etti.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van Milletvekili 1. Sıra adayı Yahya Cancan  seçim çalışmaları kapsamında Vanlı esnafı ziyaret etti.
 
Seçim çalışmalarına hız vermeden devam eden Milletvekili adayı Cancan,Van’da bulunan esnafı ziyaret etti. Burada bulunan dükkanları dolaşan, işyeri sahipleri, çalışanları ve müşterileri ile sohbet eden Milletvekili adayı  Yahya Cancan, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin vatana millete ve devletimize hayırlı olması dileğinde bulunarak, “Elimizden geleni yapıyoruz. Fırsat buldukça sokağa inip vatandaşları dinliyor, onlarla fikir alış verişinde bulunuyoruz.

Hem kendimizi tanıttık hem de vatandaşların isteklerini dinledik. İlimize hizmet yapmak için aday olduk ve İlimiz için yapılacak çok hizmetlerin olduğunu da biliyoruz. Bugün sizlerin yanına geldiğim gibi yine hep yanınızda olacağım. Milet Meclisinde sizlerin sesi olmaya çalışacağım. Allah’ın izni, sizlerin desteği ve duası ile de hayatım boyunca şaşmayacağım. İnşallah Milliyetçi Hareket Partisi’ni Van’da 2. parti yapacağız ” diye konuştu.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber