Mavi Şehrin Kalemleri Şiir Şöleninde

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.06.2019 - 17:35, Güncelleme: 25.06.2019 - 17:35
 

Mavi Şehrin Kalemleri Şiir Şöleninde

Van Şair ve Yazarlar Birliği 'in (VAYAB) 82.haftasında düzenlemiş olduğu Şiir Şöleninde biraraya geldiler. Mavi Şehrin Kalemleri programı Şişli Öğretmen Evi misafirliğinde Şiir ve Türkü şöleni yaptı. Mavi Şehrin Kalemleri sayfasında buluşan Şairler ve yazarlar bu kez Van Şişli Öğretmenevinde Şiir ve Türkü şöleninde buluştular. Moderatörlüğünü Mustafa IŞIĞIN yaptığı mecliste, Vansesi gazetesini müdürü İkram KALİ ve VAYAB Başkanı Yaşar ADIYAMAN’ın konuşmaları ile başlayan kültür şöleni, çok güzel saatlere ev sahipliği yaptı. Türk halk müziği Sanatçısı Yusuf ŞAHİK TRT ses Sanatçısı Ali GÜNDÜZ seslendiği türküler eşliğinde, Yazar ve Şairlerimiz Ümit KAYAÇELEBİ, Mehmet FEYAT, Leyla Mihrinaz ENGİN, Ahmet ZAHİROĞLU, Hakan PÜTÜN, Fatih TAŞDEMİR, Memduh BAYEZIT, Emir KEREMOĞLU, Serhat YILDIZ, Müştehir KARAKAYA, Ramazan YILDIRIMÇAKAR, Erkan ERYİĞİT, Aslan ABİ, Sinan PALA, Erdal GÜVENER, Erhan Uğurlu ve Yunus Emre ARVAS eserlerini seslendirdiler. Yazar ve şairler olarak 82.haftasında olan Mavi Şehrin Kalemleri ile ev sahipliği yapan Vansesi gazetesine programı şereflendiren İkram KALİ’ye Moderatörlüğünü üstlene Mustafa IŞIĞ’a ve Van Şişli Öğretmenevinde bizi ağırlayan Mesut KANCURA'ya teşekkür ediyoruz.

Van Şair ve Yazarlar Birliği 'in (VAYAB) 82.haftasında düzenlemiş olduğu Şiir Şöleninde biraraya geldiler.
Mavi Şehrin Kalemleri programı Şişli Öğretmen Evi misafirliğinde Şiir ve Türkü şöleni yaptı.
Mavi Şehrin Kalemleri sayfasında buluşan Şairler ve yazarlar bu kez Van Şişli Öğretmenevinde Şiir ve Türkü şöleninde buluştular. Moderatörlüğünü Mustafa IŞIĞIN yaptığı mecliste, Vansesi gazetesini müdürü İkram KALİ ve VAYAB Başkanı Yaşar ADIYAMAN’ın konuşmaları ile başlayan kültür şöleni, çok güzel saatlere ev sahipliği yaptı.

Türk halk müziği Sanatçısı
Yusuf ŞAHİK TRT ses Sanatçısı Ali GÜNDÜZ seslendiği türküler eşliğinde, Yazar ve Şairlerimiz Ümit KAYAÇELEBİ, Mehmet FEYAT, Leyla Mihrinaz ENGİN, Ahmet ZAHİROĞLU, Hakan PÜTÜN, Fatih TAŞDEMİR, Memduh BAYEZIT, Emir KEREMOĞLU, Serhat YILDIZ, Müştehir KARAKAYA, Ramazan YILDIRIMÇAKAR, Erkan ERYİĞİT, Aslan ABİ, Sinan PALA, Erdal GÜVENER, Erhan Uğurlu ve Yunus Emre ARVAS eserlerini seslendirdiler.
Yazar ve şairler olarak 82.haftasında olan Mavi Şehrin Kalemleri ile ev sahipliği yapan Vansesi gazetesine programı şereflendiren İkram KALİ’ye Moderatörlüğünü üstlene Mustafa IŞIĞ’a ve Van Şişli Öğretmenevinde bizi ağırlayan Mesut KANCURA'ya teşekkür ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber