Kurban Bayramı Tatili 9 Güne Çıktı

Gündem 06.06.2023 - 22:22, Güncelleme: 06.06.2023 - 22:22
 

Kurban Bayramı Tatili 9 Güne Çıktı

Müjdeler peş, peşe geliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı tatilini 9 gün olarak belirledi.

Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere verdği müjde ardından bir müjdede bayram tatili için. Seçim vaadlerini bir bir yerine getiren 13. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kurban Bayramı tatilini 9 güne çıkardıklarını duyurdu. Bayram tatili 9 güne çıkarıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan, 26 ve 27 Haziran tarihlerinin idari izin kapsamına alındığını ve tatil süresinin 9 güne çıkarıldığını açıkladı. Bu sene Kurban Bayramımızı 28 Haziran ile 1 Temmuz arasında idrak edeceğiz. 26 Haziran ve 27 Haziran günlerini de idari izin kapsamına almayı kararlaştırdık. Vatandaşımız toplam 9 gün bayram tatili yapma imkanı bulacaktır. İşte Kurban Bayramı tatili günleri 24 Haziran Cumartesi - Hafta sonu tatili 25 Haziran Pazar - Hafta sonu tatili 26 Haziran Pazartesi - İdari izin 27 Haziran Salı - İdari İzin 28 Haziran Çarşamba: Kurban Bayramı 1. gün 29 Haziran Perşembe: Kurban Bayramı 2. gün 30 Temmuz Cuma: Kurban Bayramı 3. gün 1 Temmuz Cumartesi: Kurban Bayramı 4. gün 2 Temmuz Pazar - Hafta sonu tatili
Müjdeler peş, peşe geliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı tatilini 9 gün olarak belirledi.

Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere verdği müjde ardından bir müjdede bayram tatili için.
Seçim vaadlerini bir bir yerine getiren 13. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kurban Bayramı tatilini 9 güne çıkardıklarını duyurdu.

Bayram tatili 9 güne çıkarıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 26 ve 27 Haziran tarihlerinin idari izin kapsamına alındığını ve tatil süresinin 9 güne çıkarıldığını açıkladı.

Bu sene Kurban Bayramımızı 28 Haziran ile 1 Temmuz arasında idrak edeceğiz. 26 Haziran ve 27 Haziran günlerini de idari izin kapsamına almayı kararlaştırdık. Vatandaşımız toplam 9 gün bayram tatili yapma imkanı bulacaktır.
İşte Kurban Bayramı tatili günleri
24 Haziran Cumartesi - Hafta sonu tatili
25 Haziran Pazar - Hafta sonu tatili
26 Haziran Pazartesi - İdari izin
27 Haziran Salı - İdari İzin
28 Haziran Çarşamba: Kurban Bayramı 1. gün
29 Haziran Perşembe: Kurban Bayramı 2. gün
30 Temmuz Cuma: Kurban Bayramı 3. gün
1 Temmuz Cumartesi: Kurban Bayramı 4. gün
2 Temmuz Pazar - Hafta sonu tatili

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber