Kocaeli'de Patlama: 2'si ağır 20 yaralı

Gündem 07.08.2023 - 17:04, Güncelleme: 07.08.2023 - 17:04
 

Kocaeli'de Patlama: 2'si ağır 20 yaralı

Kocaeli'de Derince Limanı mevkiinde bilinmeyen bir nedende dolayı büyük patlama meydana geldi.2'si ağır 10 kişi yaralandı. Belediye Başkanı Aygün yaptığı açıklamada, "2 silo etkilendi, patlamanın nedenini henüz bilemiyoruz" ifadelerini kullandı.

Bugün saat 14.40 sıralarında Derince Limanı mevkiinde patlama sesi duyuldu. Patlama Gölcük'ten de hissedildi. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. TEM EKİPLERİ BÖLGEYE SEVK EDİLDİ Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Dumanların yükseldiği olay yerine TEM ekiplerinin de sevk edildiği öğrenildi. PATLAMADA 5 KİŞİ YARALANDI Kentin büyük bölümünde hissedilen patlamanın ardından ambulanslar da olay yerine ulaştı. Patlamada  2'si ağır 10 kişinin yaralandığı öğrenildi. 2'Sİ AĞIR 10 YARALI VAR! ENKAZ ALTINDA KİMSE YOK Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, 2'si ağır 10 yaralı olduğu bilgisini verirken enkaz altında kimsenin olmadığını bildirdi. NEDENİ BELLİ OLDU Yavuz, patlamanın gemiden buğday aktarımı sırasında meydana geldiğini açıkladı. Yavuz, "Tahıl tozunun sıkışması sonucu yaşanmış olabilir" dedi.
Kocaeli'de Derince Limanı mevkiinde bilinmeyen bir nedende dolayı büyük patlama meydana geldi.2'si ağır 10 kişi yaralandı. Belediye Başkanı Aygün yaptığı açıklamada, "2 silo etkilendi, patlamanın nedenini henüz bilemiyoruz" ifadelerini kullandı.

Bugün saat 14.40 sıralarında Derince Limanı mevkiinde patlama sesi duyuldu. Patlama Gölcük'ten de hissedildi. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

TEM EKİPLERİ BÖLGEYE SEVK EDİLDİ

Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Dumanların yükseldiği olay yerine TEM ekiplerinin de sevk edildiği öğrenildi.

PATLAMADA 5 KİŞİ YARALANDI

Kentin büyük bölümünde hissedilen patlamanın ardından ambulanslar da olay yerine ulaştı. Patlamada  2'si ağır 10 kişinin yaralandığı öğrenildi.

2'Sİ AĞIR 10 YARALI VAR! ENKAZ ALTINDA KİMSE YOK

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, 2'si ağır 10 yaralı olduğu bilgisini verirken enkaz altında kimsenin olmadığını bildirdi.

NEDENİ BELLİ OLDU

Yavuz, patlamanın gemiden buğday aktarımı sırasında meydana geldiğini açıkladı. Yavuz, "Tahıl tozunun sıkışması sonucu yaşanmış olabilir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber