Kaymakam Sayar'dan Yeni Atanan Hakim ve Savcılara Ziyaret

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.07.2020 - 14:51, Güncelleme: 27.07.2020 - 14:51
 

Kaymakam Sayar'dan Yeni Atanan Hakim ve Savcılara Ziyaret

Gürpınar Kaymakamı Fatih SAYAR, Hâkimler Savcılar Yüksek Kurulunun Kararnamesi ile Gürpınar Adliyesi’ne atamaları yapılan ve göreve başlayan savcı ile hâkimlere hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.Kaymakam SAYAR, Hâkim Fikriye Merve SERT, Hâkim Özlem Sunay SERT, Cumhuriyet Savcısı Zahide Ölmez ve Cumhuriyet Savcısı Erdem ASIL’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Kaymakam SAYAR, hâkim ve savcılara yeni görev yerlerinde başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini sundu.  

Gürpınar Kaymakamı Fatih SAYAR, Hâkimler Savcılar Yüksek Kurulunun Kararnamesi ile Gürpınar Adliyesi’ne atamaları yapılan ve göreve başlayan savcı ile hâkimlere hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Kaymakam SAYAR, Hâkim Fikriye Merve SERT, Hâkim Özlem Sunay SERT, Cumhuriyet Savcısı Zahide Ölmez ve Cumhuriyet Savcısı Erdem ASIL’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kaymakam SAYAR, hâkim ve savcılara yeni görev yerlerinde başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini sundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber