Kadem'den Geleneksel İftar Yemeği

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.05.2019 - 11:14, Güncelleme: 26.05.2019 - 11:14
 

Kadem'den Geleneksel İftar Yemeği

Van Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM)İl Temsilciliği tarafından kendi üyeleri ile beraber iftar yemeğinde biraraya geldiler. Van Şişli Öğretmenler evinde düzenlenen iftar programına çok sayıda KADEM üyeleri katıldı. Düzenlenen iftar yemeği öncesinde KADEM Van İl Temsilcisi Gamze Biçok Bozdoğan selamlaşma konuşması yaptı. Bozdoğan " Her yıl olduğu gibi bu yılda sizlerle iftar yemeğinde buluşmanın sevinci içerisindeyim.Geleneksel hale getirilen bu buluşmanın amacı Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan'da maneviyatınızı öne çıkarmak ve siz değerli üyelerimizle bu manevi havayı birlikte solumaktır" diyerek programa katılan tüm Herkese teşekkkür etti.


Van Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM)İl Temsilciliği tarafından kendi üyeleri ile beraber iftar yemeğinde biraraya geldiler.

Van Şişli Öğretmenler evinde düzenlenen iftar programına çok sayıda KADEM üyeleri katıldı.

Düzenlenen iftar yemeği öncesinde KADEM Van İl Temsilcisi Gamze Biçok Bozdoğan selamlaşma konuşması yaptı.
Bozdoğan " Her yıl olduğu gibi bu yılda sizlerle iftar yemeğinde buluşmanın sevinci içerisindeyim.Geleneksel hale getirilen bu buluşmanın amacı
Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan'da maneviyatınızı öne çıkarmak ve siz değerli üyelerimizle bu manevi havayı birlikte solumaktır" diyerek programa katılan tüm Herkese teşekkkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber