Jandarma'dan Trafik Haftası Etkinliği

Gündem 12.05.2023 - 22:27, Güncelleme: 12.05.2023 - 22:27
 

Jandarma'dan Trafik Haftası Etkinliği

Van İl Jandarma Komutanlığı Trafik ekipleri, "Karayolu Trafik Haftası" etkinlikleri kapsamında yaya ve okul geçidi ile diğer trafik kurallarını öğrencilere uygulamalı olarak gösterdi.

Van İl Jandarma Komutanlığı Trafik ekipleri, "Karayolu Trafik Haftası" etkinlikleri kapsamında yaya ve okul geçidi ile diğer trafik kurallarını öğrencilere uygulamalı olarak gösterdi. Vanhaber/Yerelvanhaber Ekipler, okullarda etkinlikler düzenleyerek öğrencilere trafik kurallarını öğretti ve vatandaşlara bilgilendirme yaptı.   Trafik kurallarına uyulması, emniyet kemerinin takılması, seyir halinde cep telefonu kullanılmaması, hız kurallarına uyulması, yaya ve okul geçitlerinde yaya önceliği ve ilk yardım konularında bilgilendirme faaliyeti icra edilmiş olup; *Yolların Dili Projesi kapsamında ekipler; "Bu Yolda Sana Çok Güveniyoruz" ve "Trafikte Her Yıl Daha İyiye" sloganlarıyla farkındalığın artırılması amacıyla etkinlik düzenledi, el broşürü, boyama kitabı ve materyaller dağıttı. Ayrıca yol kullanıcıları ve kadın sürücülerin ‘Anneler Günü’ kutlanarak karanfil hediye edildi.
Van İl Jandarma Komutanlığı Trafik ekipleri, "Karayolu Trafik Haftası" etkinlikleri kapsamında yaya ve okul geçidi ile diğer trafik kurallarını öğrencilere uygulamalı olarak gösterdi.

Van İl Jandarma Komutanlığı Trafik ekipleri, " Karayolu Trafik Haftası" etkinlikleri kapsamında yaya ve okul geçidi ile diğer trafik kurallarını öğrencilere uygulamalı olarak gösterdi.

Vanhaber/Yerelvanhaber

Ekipler, okullarda etkinlikler düzenleyerek öğrencilere trafik kurallarını öğretti ve vatandaşlara bilgilendirme yaptı.

 

Trafik kurallarına uyulması, emniyet kemerinin takılması, seyir halinde cep telefonu kullanılmaması, hız kurallarına uyulması, yaya ve okul geçitlerinde yaya önceliği ve ilk yardım konularında bilgilendirme faaliyeti icra edilmiş olup; *Yolların Dili Projesi kapsamında ekipler; "Bu Yolda Sana Çok Güveniyoruz" ve "Trafikte Her Yıl Daha İyiye" sloganlarıyla farkındalığın artırılması amacıyla etkinlik düzenledi, el broşürü, boyama kitabı ve materyaller dağıttı.

Ayrıca yol kullanıcıları ve kadın sürücülerin ‘Anneler Günü’ kutlanarak karanfil hediye edildi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber