İSKELE SAHİL KORDONUNUN PEYZAJI BAŞLADI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.12.2020 - 12:55, Güncelleme: 09.12.2020 - 12:55
 

İSKELE SAHİL KORDONUNUN PEYZAJI BAŞLADI

Van Büyükşehir Belediyesi, İskele sahil kordonunda peyzaj çalışmalarına başladı. Devlet Demiryolları Gar Müdürlüğü tarafından İskele sahil kordonun da gecen yıl başlatılan yenileme çalışmaların da sona gelindi. Kaldırım ve parke çalışmaları tamamlanan alanda Büyükşehir Belediyesi de peyzaj çalışmalarına başladı. Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, sahil kordonu boyunca ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışması yaptı. Ekipler, peyzaj alanına mavi ladin, Gök nar ve kırmızı yapraklı akçaağaç dikti. Alandaki ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarının ardından sahil kordonuna bank ve kamelyalar bırakılacak.

Van Büyükşehir Belediyesi, İskele sahil kordonunda peyzaj çalışmalarına başladı.

Devlet Demiryolları Gar Müdürlüğü tarafından İskele sahil kordonun da gecen yıl başlatılan yenileme çalışmaların da sona gelindi.

Kaldırım ve parke çalışmaları tamamlanan alanda Büyükşehir Belediyesi de peyzaj çalışmalarına başladı. Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, sahil kordonu boyunca ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışması yaptı. Ekipler, peyzaj alanına mavi ladin, Gök nar ve kırmızı yapraklı akçaağaç dikti.

Alandaki ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarının ardından sahil kordonuna bank ve kamelyalar bırakılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber