İş İnsanı Seyithan İzsiz'den Sürpriz Çıkış

Gündem 20.11.2022 - 17:07, Güncelleme: 20.11.2022 - 17:07
 

İş İnsanı Seyithan İzsiz'den Sürpriz Çıkış

Vanlı İş İnsanı Seyithan İzsiz, bugün yapmış olduğu açıklamasında Milletvekili olmak istiyorum" dedi. Vanspor eski Kulüp Başkanlarında İş İnsanı Seyithan İzsiz kendi sosyal medya hesaplarında sürpriz bir paylaşım yaparak" 2023 seçimlerinde Parlamentoda olmak istiyorum" dedi.

Vanlı İş İnsanı Seyithan İzsiz, bugün yapmış olduğu açıklamasında Milletvekili olmak istiyorum" dedi. Vanspor eski Kulüp Başkanlarında İş İnsanı Seyithan İzsiz kendi sosyal medya hesaplarında sürpriz bir paylaşım yaparak" 2023 seçimlerinde Parlementoda olmak istiyorum" dedi. Aktif iş hayatını İstanbul'da yapan Vanlı İş İnsanı Vanspor Kulüp Başkanı olduğunda yapmış olduğu popüler açıklamalarıyla gündeme gelmişti. Çok kısa süren kulüp başkanlığı ile beraber birçok tartışmalara açıklama getirmeden görevinden ayrılmıştı. Kentin adeta nazlı kızı olan Vanspor'u zorluklarla karşı karşıya getiren İzsiz'in sosyal medya payşaımında şu ifadelere yer verdi: Dostlarım, Kardeşlerim, Hemşehrilerim, Annelerim, Genç Kardeşlerim, Muhtarlarım, STK yöneticilerim, iş İnsanlarımız 2023 yılında gerçekleştirilecek olan Genel seçimlerde sizleri temsilen Parlementoda olmak adına yola hayırlısı ile çıktık. Çok yoğun bir programlar periyodu ile seçim akşamına dek çalışacağız. Bu konuda da sahada fiili olarak eşlik etmek isteyen çok sayıda kardeşimin olduğunu biliyorum. Gerek direk gerekse de sosyal medyadan mesaj yolu ile  bana yazmanızı hasseten rica ediyorum. Önümüzdeki dönemde inşallah parlamento da çok değerli hizmetleri hep birlikte üreteceğiz. Sahada olağanüstü gördüğüm teveccühlerinizden ötürü sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim bizleri mahçup etmesin. Selam ve de  sevgiler, Kalbi muhabbetler, Kalın sağlıcakla....
Vanlı İş İnsanı Seyithan İzsiz, bugün yapmış olduğu açıklamasında Milletvekili olmak istiyorum" dedi. Vanspor eski Kulüp Başkanlarında İş İnsanı Seyithan İzsiz kendi sosyal medya hesaplarında sürpriz bir paylaşım yaparak" 2023 seçimlerinde Parlamentoda olmak istiyorum" dedi.

Vanlı İş İnsanı Seyithan İzsiz, bugün yapmış olduğu açıklamasında Milletvekili olmak istiyorum" dedi.
Vanspor eski Kulüp Başkanlarında İş İnsanı Seyithan İzsiz kendi sosyal medya hesaplarında sürpriz bir paylaşım yaparak" 2023 seçimlerinde Parlementoda olmak istiyorum" dedi.


Aktif iş hayatını İstanbul'da yapan Vanlı İş İnsanı Vanspor Kulüp Başkanı olduğunda yapmış olduğu popüler açıklamalarıyla gündeme gelmişti. Çok kısa süren kulüp başkanlığı ile beraber birçok tartışmalara açıklama getirmeden görevinden ayrılmıştı.
Kentin adeta nazlı kızı olan Vanspor'u zorluklarla karşı karşıya getiren İzsiz'in sosyal medya payşaımında şu ifadelere yer verdi:


Dostlarım, Kardeşlerim, Hemşehrilerim, Annelerim, Genç Kardeşlerim, Muhtarlarım, STK yöneticilerim, iş İnsanlarımız 2023 yılında gerçekleştirilecek olan Genel seçimlerde sizleri temsilen Parlementoda olmak adına yola hayırlısı ile çıktık. Çok yoğun bir programlar periyodu ile seçim akşamına dek çalışacağız. Bu konuda da sahada fiili olarak eşlik etmek isteyen çok sayıda kardeşimin olduğunu biliyorum. Gerek direk gerekse de sosyal medyadan mesaj yolu ile  bana yazmanızı hasseten rica ediyorum. Önümüzdeki dönemde inşallah parlamento da çok değerli hizmetleri hep birlikte üreteceğiz. Sahada olağanüstü gördüğüm teveccühlerinizden ötürü sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim bizleri mahçup etmesin. Selam ve de  sevgiler, Kalbi muhabbetler, Kalın sağlıcakla....

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber