İş İnsanı Naif Şabu'dan Ramazan Ayı mesajı

Gündem 23.03.2023 - 16:33, Güncelleme: 23.03.2023 - 16:33
 

İş İnsanı Naif Şabu'dan Ramazan Ayı mesajı

Vanlı hayırsever İş İnsanı Naif Şabu Ramazan Ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İş İnsanı Şabu mesajında:"Dinimizde büyük bir önemi, diğer aylar arasında seçkin bir yeri olan, bereketin, bolluğun, paylaşımın yoğun şekilde yaşandığı ve özlemle beklediğimiz başı rahmet, ortası mağfiret sonu cehennem azabından kurtuluş olan 11 ayın sultanı Ramazan ayına erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Mukaddes kitabımız Kur’an-ı Kerim insanlık âlemine bu ayda inmiş, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi bu ay içinde yer almış ve oruç tutulması bu ayda farz kılınmıştır. ​‘İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.’ Hadis-i Şerif´in rehberliğinde bu mübarek Ramazan Ayında bizlere düşen görev yardımlaşma ve dayanışma örneğini en güzel şekilde yaşamak ve yaşatmaktır. Ramazan ayı hoşgörü, muhabbet, şefkat, merhamet ve rızkın bol olduğu değerli bir aydır. Ramazan paylaşmak demektir. Güzelliklerle dolu bu rahmet ve mağfiret ayında kalplerimizden sevginin, sofralarımızdan bereketin, evlerimizden huzur ve saadetin eksik olmamasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle ilahi rahmet ve bereketin yağmur gibi yağdığı Ramazan ayında sabır ve manevi duygular içinde tutulan oruçlarımızın ve yapılan tüm ibadetlerimizin Cenabı-ı Hak tarafından kabul edilmesini niyaz ediyor, bu mübarek ayın hayırlara vesile olması dileklerimle, hemşehrilerimin ve İslam aleminin Ramazan ayını kutluyorum" dedi.
Vanlı hayırsever İş İnsanı Naif Şabu Ramazan Ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.


İş İnsanı Şabu mesajında:"Dinimizde büyük bir önemi, diğer aylar arasında seçkin bir yeri olan, bereketin, bolluğun, paylaşımın yoğun şekilde yaşandığı ve özlemle beklediğimiz başı rahmet, ortası mağfiret sonu cehennem azabından kurtuluş olan 11 ayın sultanı Ramazan ayına erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.


Mukaddes kitabımız Kur’an-ı Kerim insanlık âlemine bu ayda inmiş, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi bu ay içinde yer almış ve oruç tutulması bu ayda farz kılınmıştır.


​‘İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.’ Hadis-i Şerif´in rehberliğinde bu mübarek Ramazan Ayında bizlere düşen görev yardımlaşma ve dayanışma örneğini en güzel şekilde yaşamak ve yaşatmaktır.
Ramazan ayı hoşgörü, muhabbet, şefkat, merhamet ve rızkın bol olduğu değerli bir aydır. Ramazan paylaşmak demektir.
Güzelliklerle dolu bu rahmet ve mağfiret ayında kalplerimizden sevginin, sofralarımızdan bereketin, evlerimizden huzur ve saadetin eksik olmamasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.


Bu duygu ve düşüncelerle ilahi rahmet ve bereketin yağmur gibi yağdığı Ramazan ayında sabır ve manevi duygular içinde tutulan oruçlarımızın ve yapılan tüm ibadetlerimizin Cenabı-ı Hak tarafından kabul edilmesini niyaz ediyor, bu mübarek ayın hayırlara vesile olması dileklerimle, hemşehrilerimin ve İslam aleminin Ramazan ayını kutluyorum" dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber