Avukat Özkan Evren'den Ramazan Ayı mesajı

Gündem 23.03.2023 - 15:48, Güncelleme: 23.03.2023 - 15:48
 

Avukat Özkan Evren'den Ramazan Ayı mesajı

Tüketiciler Birliği Derneği Van Şube Başkan Yardımcısı Avukat Özkan Evren Ramazan Ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Evren yayınladığı mesajında:,  Ramazan ayının tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ettiğini belirterek, tüm vatandaşlara ‘hayırlı Ramazanlar’ dileklerinde bulundu. "İnsanlar arasındaki dayanışma ve kaynaşmanın artmasına vesile olan bu ayda birlik ve beraberliğin pekişmesinde, insanımız arasındaki tüm makam ve mevkilerin ortadan kalmasına imkân tanınır. Asrın felaketlerinde ve ardında sel felaketleriyle ülke olarak yaşadığımız zorlukların son bulması ve aynı zamanda Ramazan’da oluşan manevi atmosferin, bütün bir yıla yayılarak birlik ve beraberliğe çevrilmesine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum. Ferdin ve toplumun hayatını intizama sokan, ciddiyet ve disiplin altına alan, koruyucu ve kollayıcı bir fonksiyon icra eden, düşünme ve nefis muhasebesi fırsatı veren bir irade eğitimi olan oruç ibadetini yerine getireceğimiz Ramazan ayının başta tüm Van  olmak üzere, tüm İslam âlemine hayır, huzur ve barış getirmesini temenni ederim" dedi.
Tüketiciler Birliği Derneği Van Şube Başkan Yardımcısı Avukat Özkan Evren Ramazan Ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Evren yayınladığı mesajında:,  Ramazan ayının tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ettiğini belirterek, tüm vatandaşlara ‘hayırlı Ramazanlar’ dileklerinde bulundu.

"İnsanlar arasındaki dayanışma ve kaynaşmanın artmasına vesile olan bu ayda birlik ve beraberliğin pekişmesinde, insanımız arasındaki tüm makam ve mevkilerin ortadan kalmasına imkân tanınır.


Asrın felaketlerinde ve ardında sel felaketleriyle ülke olarak yaşadığımız zorlukların son bulması ve aynı zamanda Ramazan’da oluşan manevi atmosferin, bütün bir yıla yayılarak birlik ve beraberliğe çevrilmesine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum. Ferdin ve toplumun hayatını intizama sokan, ciddiyet ve disiplin altına alan, koruyucu ve kollayıcı bir fonksiyon icra eden, düşünme ve nefis muhasebesi fırsatı veren bir irade eğitimi olan oruç ibadetini yerine getireceğimiz Ramazan ayının başta tüm Van  olmak üzere, tüm İslam âlemine hayır, huzur ve barış getirmesini temenni ederim" dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber