İş İnsanı Kandaşoğlu'ndan Yeni Yıl Mesajı

Gündem 31.12.2022 - 11:04, Güncelleme: 31.12.2022 - 11:04
 

İş İnsanı Kandaşoğlu'ndan Yeni Yıl Mesajı

Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

İş İnsanı Kandaşoğlu mesajında, 2023 yılının Van'a, Türkiye'ye ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini diledi. "Yeni yılda, inancımızın gereği olan Peygamber Efendimizin 'İki günü bir olan ziyandadır.' Hadis-i Şerifini hayat düsturu haline getirdiğimiz ve bu anlayışla hareket ederek devletimize ve milletimize hizmet etme çabamızın her geçen gün bir önceki güne göre artacağı, çalışma azminin ve adanmışlığın önünde hiçbir engelin duramayacağı gerçeğinin bilincinde olarak çalışacağımızın altını çizmek isterim." Hukukun üstün oalacağı bir yıl temennesiyle yarınların bugünden, yeni yılın eski yıldan daha iyi olmasını diliyor, 2023 yılının başta, Vanımıza , ülkemize ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum." ifadesini kullandı.
Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

İş İnsanı Kandaşoğlu mesajında, 2023 yılının Van'a, Türkiye'ye ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini diledi.

"Yeni yılda, inancımızın gereği olan Peygamber Efendimizin 'İki günü bir olan ziyandadır.' Hadis-i Şerifini hayat düsturu haline getirdiğimiz ve bu anlayışla hareket ederek devletimize ve milletimize hizmet etme çabamızın her geçen gün bir önceki güne göre artacağı, çalışma azminin ve adanmışlığın önünde hiçbir engelin duramayacağı gerçeğinin bilincinde olarak çalışacağımızın altını çizmek isterim."

Hukukun üstün oalacağı bir yıl temennesiyle yarınların bugünden, yeni yılın eski yıldan daha iyi olmasını diliyor, 2023 yılının başta, Vanımıza , ülkemize ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum." ifadesini kullandı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber