İş adamı Erhan Yıldırımoğlu’ndan Ramazan Bayramı Mesajı

Van Haber 08.04.2024 - 23:41, Güncelleme: 08.04.2024 - 23:41
 

İş adamı Erhan Yıldırımoğlu’ndan Ramazan Bayramı Mesajı

İstanbul Çeşme restaurant sahibi ve sevilen iş adamlarından Erhan Yıldırımoğlu, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Van halkının bayramını kutlayan Yıldırımoğlu,  mesajında şunları söyledi: "Bu özel günde, tüm İslam aleminin Ramazan bayramını kutluyorum. Bayramın huzur, mutluluk ve bereket getirmesini temenni ediyorum." Bayramlar; dargınlıkların unutulduğu, incinen gönüllerin tamir edildiği, coşkuyu ve sevinci hep birlikte yaşayabildiğimiz en özel zamanlardır. Ramazan Bayramı’nız kutlu olsun.Rahmet deryasında gönüllerin sevgiye ve dostluğa dönüştüğü Ramazan Bayramı’nız kutlu olsun. Ramazan Bayramı’nın size ve ailenize sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyorum. Vanhaberleri - Van Haber - Yerel Van Haber - Yerel Haberler
İstanbul Çeşme restaurant sahibi ve sevilen iş adamlarından Erhan Yıldırımoğlu, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Van halkının bayramını kutlayan Yıldırımoğlu,  mesajında şunları söyledi: "Bu özel günde, tüm İslam aleminin Ramazan bayramını kutluyorum. Bayramın huzur, mutluluk ve bereket getirmesini temenni ediyorum."

Bayramlar; dargınlıkların unutulduğu, incinen gönüllerin tamir edildiği, coşkuyu ve sevinci hep birlikte yaşayabildiğimiz en özel zamanlardır. Ramazan Bayramı’nız kutlu olsun.Rahmet deryasında gönüllerin sevgiye ve dostluğa dönüştüğü Ramazan Bayramı’nız kutlu olsun.

Ramazan Bayramı’nın size ve ailenize sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyorum.

Vanhaberleri - Van Haber - Yerel Van Haber - Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber