Ipekyolu'nda Zorlu Kış Mesaisi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.02.2020 - 13:47, Güncelleme: 10.02.2020 - 13:47
 

Ipekyolu'nda Zorlu Kış Mesaisi

İpekyolu Belediyesi, ilçe sınırlarındaki kar yağışına karşı 20 kırsal mahallelerde ve 30 merkez mahallelerde olmak üzere toplamda 50 mahallede karla mücadelesine devam ediyor. Üç gündür etkisini arttıran ve son yılların en çok yağan kar yağışına karşı tüm önlemleri alan İpekyolu Belediyesi, kırsal mahallelerde ve merkez mahallelerde kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 88 personel, 14 kepçe, 8 loder, 7 greyder, 3 küreme ve tuzlama aracı, 22 kamyon, 2 ekskavatörden oluşan ekiple yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

İpekyolu Belediyesi, ilçe sınırlarındaki kar yağışına karşı 20 kırsal mahallelerde ve 30 merkez mahallelerde olmak üzere toplamda 50 mahallede karla mücadelesine devam ediyor.

Üç gündür etkisini arttıran ve son yılların en çok yağan kar yağışına karşı tüm önlemleri alan İpekyolu Belediyesi, kırsal mahallelerde ve merkez mahallelerde kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 88 personel, 14 kepçe, 8 loder, 7 greyder, 3 küreme ve tuzlama aracı, 22 kamyon, 2 ekskavatörden oluşan ekiple yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber