İpekyolu’nda Muhtarlar ile Koordinasyon Toplantıları devam ediyor

Gündem 31.05.2022 - 14:26, Güncelleme: 31.05.2022 - 14:26
 

İpekyolu’nda Muhtarlar ile Koordinasyon Toplantıları devam ediyor

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın’ın İlçe sınırlarında hizmet veren muhtarlar ile koordinasyon toplantıları devam ediyor.

Belediyenin konferans salonunda, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın’ın başkanlığında düzenlenen toplantıya VASKİ, VEDAŞ, AKSA, Türk Telekom, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürleri, Belediye Başkan Yardımcıları ile birim müdürleri katıldı.   Muhtarlar mahalleleri ile ilgili talep, öneri, istek ve şikayetleri dile getirirken mahalle muhtarları da yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgilendirildi. Vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini yerinde tespit etmek, hızlı ve etkili çözüm üretmek amacıyla Muhtarlar ile Koordinasyon Toplantıları yaptıklarını belirten Başkan Vekili  Aydın, bu toplantılar ile daha hızlı çözüm üretebildiklerini ve muhtarların mahallelerindeki gözleri, kulakları olduklarını belirtti.
İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın’ın İlçe sınırlarında hizmet veren muhtarlar ile koordinasyon toplantıları devam ediyor.

Belediyenin konferans salonunda, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın’ın başkanlığında düzenlenen toplantıya VASKİ, VEDAŞ, AKSA, Türk Telekom, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürleri, Belediye Başkan Yardımcıları ile birim müdürleri katıldı.

 

Muhtarlar mahalleleri ile ilgili talep, öneri, istek ve şikayetleri dile getirirken mahalle muhtarları da yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgilendirildi.

Vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini yerinde tespit etmek, hızlı ve etkili çözüm üretmek amacıyla Muhtarlar ile Koordinasyon Toplantıları yaptıklarını belirten Başkan Vekili  Aydın, bu toplantılar ile daha hızlı çözüm üretebildiklerini ve muhtarların mahallelerindeki gözleri, kulakları olduklarını belirtti.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber