İpekyolu Belediyesinden Gıda İşletmelerine Şok Denetim

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.11.2018 - 18:30, Güncelleme: 08.11.2018 - 18:30
 

İpekyolu Belediyesinden Gıda İşletmelerine Şok Denetim

İpekyolu Belediyesi yaptığı denetimlerle tüketim tarihi geçen 340 kg şoklu tavuk ürünlerine el koyarak imha etti. İpekyolu Belediyesi sıkça yaptığı gıda denetim faaliyetlerinde tüketim tarihi geçen gıda ürünlerine el koyarak işletme sahiplerine idari para cezası uyguladı. Vatandaşlara kaliteli ve sağlıklı hizmet sunmak için İpekyolu Tarım ve Orman Müdürlüğü ile İpekyolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Gıda Denetim Birimleri tarafından düzenli olarak gıda işletmelerine yönelik yapılan denetimler  sıkça devam ediyor. Denetin faaliyetleri sonucunda  ele geçirilen 340 kg son tüketim tarihi geçmiş şoklu tavuk ürünlerine el koyularak Belediyenin  çöp alanında imha edilmiştir. Yapılan açıklamaya göre’’Belediyemizin insan sağlığı ve gıda hijyenine yönelik denetim ve uyarıları aralıksız sürecektir’’denildi.
İpekyolu Belediyesi yaptığı denetimlerle tüketim tarihi geçen 340 kg şoklu tavuk ürünlerine el koyarak imha etti. İpekyolu Belediyesi sıkça yaptığı gıda denetim faaliyetlerinde tüketim tarihi geçen gıda ürünlerine el koyarak işletme sahiplerine idari para cezası uyguladı. Vatandaşlara kaliteli ve sağlıklı hizmet sunmak için İpekyolu Tarım ve Orman Müdürlüğü ile İpekyolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Gıda Denetim Birimleri tarafından düzenli olarak gıda işletmelerine yönelik yapılan denetimler  sıkça devam ediyor.

Denetin faaliyetleri sonucunda  ele geçirilen 340 kg son tüketim tarihi geçmiş şoklu tavuk ürünlerine el koyularak Belediyenin  çöp alanında imha edilmiştir. Yapılan açıklamaya göre’’Belediyemizin insan sağlığı ve gıda hijyenine yönelik denetim ve uyarıları aralıksız sürecektir’’denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber