İpekyolu Belediyesi'nde Yol Çalışmaları

Gündem 12.05.2023 - 00:13, Güncelleme: 12.05.2023 - 00:13
 

İpekyolu Belediyesi'nde Yol Çalışmaları

İpekyolu İlçesinin n daha modern ve güvenli bir altyapıya kavuşması için Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

İpekyolu İlçesinin n daha modern ve güvenli bir altyapıya kavuşması için Fen İşleri Müdürlüğüne  bağlı ekipler aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. Vanhaber/Yerelvanhaber  Yapılan yol açma, bakım ve onarım, bordür ve kilit taşı döşeme çalışmalarıyla ilçenin her noktasında vatandaşların daha rahat ve güvenli bir ulaşım imkanı elde etmesini hedefleniyor. Selimbey Mahallesi, Yalı Mahallesi, Kıratlı Mahallesi, Ilıkaynak Mahallesi, Erçek Mahallesi, Serhat Mahallesi, Hacıbekir Mahallesi ve Buzhane Mahallesi’nde devam eden çalışmaların en kısa sürede tamamlanmasını ve ilçenin  daha modern bir görünüme kavuşmasını hedefleyen İpekyolu Belediyesi çalışmalrını aralıksız sürdürüyor.
İpekyolu İlçesinin n daha modern ve güvenli bir altyapıya kavuşması için Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

İpekyolu İlçesinin n daha modern ve güvenli bir altyapıya kavuşması için Fen İşleri Müdürlüğüne  bağlı ekipler aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

Vanhaber/Yerelvanhaber
 Yapılan yol açma, bakım ve onarım, bordür ve kilit taşı döşeme çalışmalarıyla ilçenin her noktasında vatandaşların daha rahat ve güvenli bir ulaşım imkanı elde etmesini hedefleniyor.


Selimbey Mahallesi, Yalı Mahallesi, Kıratlı Mahallesi, Ilıkaynak Mahallesi, Erçek Mahallesi, Serhat Mahallesi, Hacıbekir Mahallesi ve Buzhane Mahallesi’nde devam eden çalışmaların en kısa sürede tamamlanmasını ve ilçenin  daha modern bir görünüme kavuşmasını hedefleyen İpekyolu Belediyesi çalışmalrını aralıksız sürdürüyor.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber