HALKIN TEVECCÜHÜNÜNE MAZHAR OLAN BAŞHEKİM

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.11.2020 - 20:17, Güncelleme: 21.11.2020 - 20:17
 

HALKIN TEVECCÜHÜNÜNE MAZHAR OLAN BAŞHEKİM

S.B.Ü Eğitim ve Araştırma Hastanesi Koronavirüs salgını nedeniyle tedavi ve muayene,ameliyatları ile, sağlık sisteminde atılan adımlarıyla Başhekim öncülüğünde Hastanede güvenli ve eksiksiz bir sağlık hizmeti vermek için çalışmalar titizlikle yürütülüyor. Ülke genelindeki tüm sağlık kuruluşları,Sağlık Bakanlığının yayımladığı "COVID-19 Pandemisinde Döneminde Sağlık Kurumlarında Çalışma Rehberi" ile Corona virüsü salgını kapsamı dahilinde gerekli önlem ve bilgilendirmeleri alarak, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi (VEAH) tarafından titizlikle yürütülen tüm çalışmaların ise tek bir amacı, koronavirüs önlemlerini aksatmadan sağlık hizmetinin eksiksiz ve güvenli bir şekilde devam etmesi.Bu titiz çalışmaların yürütüldüğü kurumlardan biride Eğitim ve AraştırmaHastanesi Başhekimi Genel Cerrah Uzmanı Doç.Dr.Sebahattin Çelik sabah'ın ilk saatlerinde hastaneye gelerek hasta ve Hasta yakınlarının takdirini topluyor. Başhekim Çelik, idareciliğin yanı sıra mesai saatleri dışında kritik önemli bazı ameliyatlara girerek ayrıca çok sayıda hastaların muayenesini gerçekleştiriyor. Hafta içi idareciliğini yürüten Başhekim Doç.Dr. Çelik, mesai saati çıkışında ve sabahın erken saatlerinde Polikliniğinde çok hastaya muayene hizmeti sunuyor. S.B.Ü Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde doktor başına düşen hasta sayısının yüksek olduğunu gözlemlenirken Başhekim Çelik ,bu sayede meslektaşlarının yükünü hafifletmeye ve hastalara da kaliteli hizmeti sunmaya çabaladığı belirtiliyor. Bu uygulamayı kurum ve hastane yöneticisi hekimlere de önereceğini aktaran ve konu ile ilgili fikirlerine baş vurduğumuz Hastane başhekimi Doç.Dr.Sebahattin Çelik şunları kaydetti: "Mesai çıkışında polikliniğinde sabah 7 ila 8 arası hasta muayenesi 16.00-21.00 saatleri arasında ise kritik ameliyatlar alıyor. İhtiyaç halinde belki gece 22-23.00 arası ameliyatlara gireceğim. Bunu göreve gelirken planlamıştım, çok şükür uygulamaya muvaffak olduk. Mesai içinde ve dışında bir gün önceden belirlenen hastalara bakmaya devam edeceğim." Diğer yöneticilere de önerecek Başhekim ve yardımcılarının da sadece yöneticilik yapmasına karşı olduğunu işaret eden Başhekim Doç.Dr.Çelik , "Kendilerinden mesai içinde veya dışında hasta bakmalarını talep edeceğim. Yoğunluğuma rağmen zaman ayırabiliyorsam başhekim, başhekim yardımcılarımız da zaman ayırabilmeli. Amacım hekimlerin yükünü hafifletmek ve hastaya sağlık hizmetini hızlı şekilde sunmak." ifadelerini kullandı. Hastalar memnun Başhekim Çelik muayene ettiği hastalardan, verilen hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İki gündür muayene olmak istedim ancak sıra gelmedi. Hocamız mesai sonrası muayene etti." dedi.

S.B.Ü Eğitim ve Araştırma Hastanesi Koronavirüs salgını nedeniyle tedavi ve muayene,ameliyatları ile, sağlık sisteminde atılan adımlarıyla Başhekim öncülüğünde Hastanede güvenli ve eksiksiz bir sağlık hizmeti vermek için çalışmalar titizlikle yürütülüyor.

Ülke genelindeki tüm sağlık kuruluşları,Sağlık Bakanlığının yayımladığı "COVID-19 Pandemisinde Döneminde Sağlık Kurumlarında Çalışma Rehberi" ile Corona virüsü salgını kapsamı dahilinde gerekli önlem ve bilgilendirmeleri alarak, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.


Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi (VEAH) tarafından titizlikle yürütülen tüm çalışmaların ise tek bir amacı, koronavirüs önlemlerini aksatmadan sağlık hizmetinin eksiksiz ve güvenli bir şekilde devam etmesi.Bu titiz çalışmaların yürütüldüğü kurumlardan biride Eğitim ve AraştırmaHastanesi Başhekimi Genel Cerrah Uzmanı Doç.Dr.Sebahattin Çelik sabah'ın ilk saatlerinde hastaneye gelerek hasta ve Hasta yakınlarının takdirini topluyor.
Başhekim Çelik, idareciliğin yanı sıra mesai saatleri dışında kritik önemli bazı ameliyatlara girerek ayrıca çok sayıda hastaların muayenesini gerçekleştiriyor.
Hafta içi idareciliğini yürüten Başhekim Doç.Dr. Çelik, mesai saati çıkışında ve sabahın erken saatlerinde Polikliniğinde çok hastaya muayene hizmeti sunuyor.
S.B.Ü Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde doktor başına düşen hasta sayısının yüksek olduğunu gözlemlenirken Başhekim Çelik ,bu sayede meslektaşlarının yükünü hafifletmeye ve hastalara da kaliteli hizmeti sunmaya çabaladığı belirtiliyor.
Bu uygulamayı kurum ve hastane yöneticisi hekimlere de önereceğini aktaran ve konu ile ilgili fikirlerine baş vurduğumuz Hastane başhekimi Doç.Dr.Sebahattin Çelik şunları kaydetti:
"Mesai çıkışında polikliniğinde sabah 7 ila 8 arası hasta muayenesi 16.00-21.00 saatleri arasında ise kritik ameliyatlar alıyor.
İhtiyaç halinde belki gece 22-23.00 arası ameliyatlara gireceğim. Bunu göreve gelirken planlamıştım, çok şükür uygulamaya muvaffak olduk. Mesai içinde ve dışında bir gün önceden belirlenen hastalara bakmaya devam edeceğim."
Diğer yöneticilere de önerecek
Başhekim ve yardımcılarının da sadece yöneticilik yapmasına karşı olduğunu işaret eden Başhekim Doç.Dr.Çelik , "Kendilerinden mesai içinde veya dışında hasta bakmalarını talep edeceğim. Yoğunluğuma rağmen zaman ayırabiliyorsam başhekim, başhekim yardımcılarımız da zaman ayırabilmeli. Amacım hekimlerin yükünü hafifletmek ve hastaya sağlık hizmetini hızlı şekilde sunmak." ifadelerini kullandı.
Hastalar memnun
Başhekim Çelik muayene ettiği hastalardan, verilen hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İki gündür muayene olmak istedim ancak sıra gelmedi. Hocamız mesai sonrası muayene etti." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber