Gürpınar Belediyesi Göz Açtırmıyor

Gündem 20.04.2023 - 01:41, Güncelleme: 20.04.2023 - 01:41
 

Gürpınar Belediyesi Göz Açtırmıyor

Van’ın Gürpınar Belediyesi, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde gıda ve hijyen denetimlerine hız verdi.

Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını ilgilendiren konularda, denetimlerini taviz vermeden sürdürüyor. Bu kapsamda yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi ilçede faaliyet gösteren market, fırın, pasta ve tatlı satış yerlerine yönelik denetimlerine devam ediyor. Yapılan denetimlerde genel hijyen kuralları, ürünlerin son tüketim tarihleri, etiketsiz ürün, gramaj gibi birçok konuda kontroller yapıldı. Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, Ramazan Bayramı öncesi yapılan denetimlerde özellikle hijyen kurallarına dikkat ettiklerini belirtti. Amaçlarının halkın sağlıklı gıda tüketmesini sağlamak olduğunu vurgulayan Başkan Tanış, “Vatandaşlarımızın sağlığı bizler için çok önemli. Amacımız vatandaşımızın Ramazan Bayramını huzurlu ve sağlıklı geçirmesidir. Bunun için Gürpınar Belediyesi olarak tüm tedbirlerimizi aldık. Denetimler sırasında eksiklikleri olan esnafımızı uyarıyoruz. Ancak fiyatlarda fırsatçılık yapan, hijyen kurallarına uymayan, bozuk gıda kullanarak halkın sağlığını hiçe sayan kişilere de cezai işlem yapmaktan çekinmeyeceğiz. Şuana kadar ilçemizde herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmadık. Vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla alışverişlerini yapabilirler. Şimdiden tüm vatandaşlarımıza hayırlı Bayramlar diliyorum” dedi.
Van’ın Gürpınar Belediyesi, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde gıda ve hijyen denetimlerine hız verdi.

Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını ilgilendiren konularda, denetimlerini taviz vermeden sürdürüyor. Bu kapsamda yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi ilçede faaliyet gösteren market, fırın, pasta ve tatlı satış yerlerine yönelik denetimlerine devam ediyor.
Yapılan denetimlerde genel hijyen kuralları, ürünlerin son tüketim tarihleri, etiketsiz ürün, gramaj gibi birçok konuda kontroller yapıldı.
Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, Ramazan Bayramı öncesi yapılan denetimlerde özellikle hijyen kurallarına dikkat ettiklerini belirtti.


Amaçlarının halkın sağlıklı gıda tüketmesini sağlamak olduğunu vurgulayan Başkan Tanış, “Vatandaşlarımızın sağlığı bizler için çok önemli. Amacımız vatandaşımızın Ramazan Bayramını huzurlu ve sağlıklı geçirmesidir. Bunun için Gürpınar Belediyesi olarak tüm tedbirlerimizi aldık. Denetimler sırasında eksiklikleri olan esnafımızı uyarıyoruz. Ancak fiyatlarda fırsatçılık yapan, hijyen kurallarına uymayan, bozuk gıda kullanarak halkın sağlığını hiçe sayan kişilere de cezai işlem yapmaktan çekinmeyeceğiz. Şuana kadar ilçemizde herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmadık. Vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla alışverişlerini yapabilirler. Şimdiden tüm vatandaşlarımıza hayırlı Bayramlar diliyorum” dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber