Gevaş'ta Yüzler Yaylalarda Gülecek

Ekonomi 29.05.2022 - 18:26, Güncelleme: 29.05.2022 - 18:26
 

Gevaş'ta Yüzler Yaylalarda Gülecek

Gevaş'ta, yatırımları tek tek hizmete hayata geçiren Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, İlçenin doğal güzellikleri arasında yer alan yayla ulaşımı kolaylaştırmak için kolları sıvadı.

    Gevaş'ta, yatırımları tek tek hizmete hayata geçiren Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, İlçenin  doğal güzellikleri arasında yer alan yayla  ulaşımı kolaylaştırmak için kolları sıvadı.    Van'ın Gevaş ilçesinde vaad ettiği tüm hizmetleri   gerçekleştiren Belediye Başkanı Murat Sezer, tarım ve hayvancılığın gelişmesi için tüm yaylalarda yol yapım çalışması başlattı.   Doğu Anadolu Bölgesi'nde  doğal güzellikler  arasında gözleri kamaştıran Gevaş, gördüğü hizmetlerle  önemli bir turizm potansiyeline sahip oldu.   Zor ve engebeli yayla yollarından üretimin kolay olmadığını gören Başkan Sezer, yaptığı hizmetlerle vatandaşın yüzü yaylalarda güldürmeye devam edecek.   Haber/ Erhan Uğurlu 
Gevaş'ta, yatırımları tek tek hizmete hayata geçiren Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, İlçenin doğal güzellikleri arasında yer alan yayla ulaşımı kolaylaştırmak için kolları sıvadı.

 

 

Gevaş'ta, yatırımları tek tek hizmete hayata geçiren Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, İlçenin  doğal güzellikleri arasında yer alan yayla  ulaşımı kolaylaştırmak için kolları sıvadı.

 

 Van'ın Gevaş ilçesinde vaad ettiği tüm hizmetleri 

 gerçekleştiren Belediye Başkanı Murat Sezer, tarım ve hayvancılığın gelişmesi için tüm yaylalarda yol yapım çalışması başlattı.

 

Doğu Anadolu Bölgesi'nde  doğal güzellikler  arasında gözleri kamaştıran Gevaş, gördüğü hizmetlerle  önemli bir turizm potansiyeline sahip oldu.

 

Zor ve engebeli yayla yollarından üretimin kolay olmadığını gören Başkan Sezer, yaptığı hizmetlerle vatandaşın yüzü yaylalarda güldürmeye devam edecek.

 

Haber/ Erhan Uğurlu 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber