Gevaş ilçe Müftüsü Özdere'den başhekim Çelik'e ziyaret

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.02.2021 - 11:30, Güncelleme: 17.02.2021 - 11:30
 

Gevaş ilçe Müftüsü Özdere'den başhekim Çelik'e ziyaret

Gevaş ilçe Müftüsü Abdülselam Özdere,Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Çelik'i makamında ziyaret etti. Başhekimlikten yapılan açıklamaya göre, başhekimlik makamında gerçekleşen ziyarette Müftü Özdere, ile bir süre görüşerek hastanenin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Özderenin gelişi ,ziyaretine Hastane Mali hizmetler Müdürü Şahabettin Işık'ın rivayetinde İlçe müftüsü ise günün anısına Kur'an-ı Kerim hediye etti. Başhekim Çelik ise Gevaş ilçe Müftüsü Özdere'ye nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ifade ederek, hastanenin çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu.

Gevaş ilçe Müftüsü Abdülselam Özdere,Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Çelik'i makamında ziyaret etti.

Başhekimlikten yapılan açıklamaya göre, başhekimlik makamında gerçekleşen ziyarette Müftü Özdere, ile bir süre görüşerek hastanenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Özderenin gelişi ,ziyaretine Hastane Mali hizmetler Müdürü Şahabettin Işık'ın rivayetinde İlçe müftüsü ise günün anısına Kur'an-ı Kerim hediye etti.
Başhekim Çelik ise Gevaş ilçe Müftüsü Özdere'ye nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ifade ederek, hastanenin çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber