Gevaş Ak Belediyecilik Hizmetleriyle Süsleniyor

Gündem 07.06.2021 - 09:00, Güncelleme: 07.06.2021 - 09:38
 

Gevaş Ak Belediyecilik Hizmetleriyle Süsleniyor

Yerel Yönetimlerden Sorumlu AK Parti Van İl Başkan Yardımcısı Osman Türkmen ve beraberindeki heyet, Gevaş Belediyesi’nin parke taşı fabrikasının çalışmalarını yerinde inceledi

Kendi ürettiği parke taşı imalatıyla yeniliklere imza atan Gevaş Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde inceleyen İl Başkan Yardımcısı Osman Türkmen “ AK Belediyecilik hizmetlerinin ülkemizde olduğu gibi ilimizin turistik ilçemizden biri  olan Gevaş’ta  bir ilk olması bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Belediyecilik gönül işidir. Bizler AK Parti teşkilatları olarak, geçmişte olduğu gibi bugün de, hizmetlerimizle halkımızın yoğun teveccühlerine mazhar olduk. İlçe Belediye Başkanımız  Murat Sezer, gece gündüz demeden çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe Koordinatörümüz Vahap Önder ve İlçe Başkanımız Tahsin Değirmencioğlu, yapılan hizmetleri sürekli olarak  ilçe sakinleri ile bir araya gelerek istişare ediyorlar. Halktan gelen fikir ve önerileri değerlendirerek, yapılacak olan hizmetler için katkı sağlıyorlar.  Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda gönül belediyeciliği seferberliği ile birlikte yeşil Gevaş’ımız yapılan hizmetlerle şaha kalktı. AK Belediyecilik hizmetleri büyüyerek devam edecek” dedi.
Yerel Yönetimlerden Sorumlu AK Parti Van İl Başkan Yardımcısı Osman Türkmen ve beraberindeki heyet, Gevaş Belediyesi’nin parke taşı fabrikasının çalışmalarını yerinde inceledi

Kendi ürettiği parke taşı imalatıyla yeniliklere imza atan Gevaş Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde inceleyen İl Başkan Yardımcısı Osman Türkmen “ AK Belediyecilik hizmetlerinin ülkemizde olduğu gibi ilimizin turistik ilçemizden biri  olan Gevaş’ta  bir ilk olması bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir.
Belediyecilik gönül işidir. Bizler AK Parti teşkilatları olarak, geçmişte olduğu gibi bugün de, hizmetlerimizle halkımızın yoğun teveccühlerine mazhar olduk. İlçe Belediye Başkanımız  Murat Sezer, gece gündüz demeden çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe Koordinatörümüz Vahap Önder ve İlçe Başkanımız Tahsin Değirmencioğlu, yapılan hizmetleri sürekli olarak  ilçe sakinleri ile bir araya gelerek istişare ediyorlar. Halktan gelen fikir ve önerileri değerlendirerek, yapılacak olan hizmetler için katkı sağlıyorlar. 

Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda gönül belediyeciliği seferberliği ile birlikte yeşil Gevaş’ımız yapılan hizmetlerle şaha kalktı. AK Belediyecilik hizmetleri büyüyerek devam edecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber