AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Duran'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Van Haber 08.04.2024 - 21:37, Güncelleme: 08.04.2024 - 21:37
 

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Duran'dan Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, mübarek Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: "Aziz Halkımız, her bayramda olduğu gibi bu bayramda da birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini hep birlikte yaşamaktadır. Bayramlar, toplumu ortak ve benzer bir duyguda birleştiren, zengin fakir ayrımı gözetmeden insanları kucaklaştıran, paylaşımcılığın yükseldiği ve manevi değerin yoğun olarak yaşandığı günlerdir. Bilindiği gibi bayramlar dargınlıkların unutulduğu, toplumsal dayanışmanın artıp, beraberliğin daha çok pekiştiği, sevgi, saygı ve hoşgörünün en üst noktaya çıktığı özel günlerdir. Bize bu değerleri hatırlatan mutluluğunu yaşadığımız Ramazan Bayramı'nın geleceğe yönelik umutlarımızı tazelemesini, vatandaşlarımıza sağlık ve huzur getirmesini diliyorum. Manevi yönden büyük değeri olan bayramlarda, iyiliklere ve güzelliklere yönelmeli, yardımlaşmanın ve dayanışmanın önemi hatırlanmalıdır. Huzur içerisinde geçirdiğimiz bu Ramazan ayından sonra, bayramı da aynı şekilde huzur içerisinde geçirmenizi; bu duygu ve düşüncelerle, sizlerle birlikte bir bayram daha yaşayacak olmanın mutluluğu ve gururuyla, hepinizin bayramını kutluyorum" dedi. Vanhaberleri - Van Haber -  Yerel Van Haber - Yerel Haberler
AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, mübarek Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

AK Parti Van İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:


"Aziz Halkımız, her bayramda olduğu gibi bu bayramda da birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini hep birlikte yaşamaktadır. Bayramlar, toplumu ortak ve benzer bir duyguda birleştiren, zengin fakir ayrımı gözetmeden insanları kucaklaştıran, paylaşımcılığın yükseldiği ve manevi değerin yoğun olarak yaşandığı günlerdir.

Bilindiği gibi bayramlar dargınlıkların unutulduğu, toplumsal dayanışmanın artıp, beraberliğin daha çok pekiştiği, sevgi, saygı ve hoşgörünün en üst noktaya çıktığı özel günlerdir. Bize bu değerleri hatırlatan mutluluğunu yaşadığımız Ramazan Bayramı'nın geleceğe yönelik umutlarımızı tazelemesini, vatandaşlarımıza sağlık ve huzur getirmesini diliyorum.

Manevi yönden büyük değeri olan bayramlarda, iyiliklere ve güzelliklere yönelmeli, yardımlaşmanın ve dayanışmanın önemi hatırlanmalıdır. Huzur içerisinde geçirdiğimiz bu Ramazan ayından sonra, bayramı da aynı şekilde huzur içerisinde geçirmenizi; bu duygu ve düşüncelerle, sizlerle birlikte bir bayram daha yaşayacak olmanın mutluluğu ve gururuyla, hepinizin bayramını kutluyorum" dedi.

Vanhaberleri - Van Haber -  Yerel Van Haber - Yerel Haberler

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber