Genel Başkan Taşdemir'den Sağduyu Çağrısı

Van Haber 10.05.2023 - 21:55, Güncelleme: 10.05.2023 - 22:00
 

Genel Başkan Taşdemir'den Sağduyu Çağrısı

Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir, 14 Mayıs seçimleri için milli bütünlüğe sahip çıkılması, aksi gelişebilecek olaylara karşıda da sağduyu çağrısı yaptı.

14 Mayıs Pazar günü Türkiye'nin kaderini belirleyecek seçim öncesi tüm herkesi dikkatli ve gelişebilecek hadiselere karşı sağduyu çağrısı yapan Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir yazılı açıklama yaparak "Bu hafta Pazar günü ülke tarihimizin belki de en önemli seçimini gerçekleştirecek önümüzdeki 5 yıl boyunca bizleri mecliste temsil edecek parlamenterleri ve devletimizin bir numaralı koltuğu olan Cumhurbaşkanlığını belirleyeceğiz" diyerek ülkenin buluduğu krtik döneme vrdu yaptı. Yerelvanhaber/ Vanhaber Genel Başkan Taşdemir açıklamasının devamında: Öncelikle 7 den 70 e tüm vatandaşlarımızın gündeminde olan bu tarihi seçimin ülkemize milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Seçim barajının %7 bandına çekilmesi mecliste çok sesliliğin ve zenginliğin olacağını işaret etmesi bakımından yerinde olmuştur. Buradan bütün bu zenginliği kendinde barındıran Vatanımın sağ duyulu vatandaşlarına seslenmek istiyorum lütfen yapılacak seçimin sonuçları ne olursa olsun sağ duyulu hareketle ülkemizin birlik beraberlik ruhuna helal getirmeyelim. Ülkemizi seçim sonuçları üzerinden karıştırıp kardeşi kardeşe kırdırmak isteyen şer odaklarına fırsat vermeyelim unutmayalım ki seçimin kazananı kim olursa olsun sabah uyandığımızda hayatımıza sihirli bir değnek dokunmayacak bir önce ki günden farksız olmayacaktır.  Bu sebeple tekrardan yapılacak seçimlerin ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyor tüm vatandaşlarımızdan sağ duyulu davranmalarını rica ediyorum" uyarılarında bulundu.
Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir, 14 Mayıs seçimleri için milli bütünlüğe sahip çıkılması, aksi gelişebilecek olaylara karşıda da sağduyu çağrısı yaptı.


14 Mayıs Pazar günü Türkiye'nin kaderini belirleyecek seçim öncesi tüm herkesi dikkatli ve gelişebilecek hadiselere karşı sağduyu çağrısı yapan Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir yazılı açıklama yaparak "Bu hafta Pazar günü ülke tarihimizin belki de en önemli seçimini gerçekleştirecek önümüzdeki 5 yıl boyunca bizleri mecliste temsil edecek parlamenterleri ve devletimizin bir numaralı koltuğu olan Cumhurbaşkanlığını belirleyeceğiz" diyerek ülkenin buluduğu krtik döneme vrdu yaptı.

Yerelvanhaber/ Vanhaber
Genel Başkan Taşdemir açıklamasının devamında:
Öncelikle 7 den 70 e tüm vatandaşlarımızın gündeminde olan bu tarihi seçimin ülkemize milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Seçim barajının %7 bandına çekilmesi mecliste çok sesliliğin ve zenginliğin olacağını işaret etmesi bakımından yerinde olmuştur. Buradan bütün bu zenginliği kendinde barındıran Vatanımın sağ duyulu vatandaşlarına seslenmek istiyorum lütfen yapılacak seçimin sonuçları ne olursa olsun sağ duyulu hareketle ülkemizin birlik beraberlik ruhuna helal getirmeyelim.

Ülkemizi seçim sonuçları üzerinden karıştırıp kardeşi kardeşe kırdırmak isteyen şer odaklarına fırsat vermeyelim unutmayalım ki seçimin kazananı kim olursa olsun sabah uyandığımızda hayatımıza sihirli bir değnek dokunmayacak bir önce ki günden farksız olmayacaktır. 
Bu sebeple tekrardan yapılacak seçimlerin ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyor tüm vatandaşlarımızdan sağ duyulu davranmalarını rica ediyorum" uyarılarında bulundu.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber