Genel Başkan Taşdemir Vali Balcı İle Bir Araya geldi

Gündem 14.06.2023 - 22:30, Güncelleme: 14.06.2023 - 22:30
 

Genel Başkan Taşdemir Vali Balcı İle Bir Araya geldi

Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir Van Valisi Ozan Balcı ile bir araya geldi.

Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir Van Valisi Ozan Balcı ile bir araya geldi. Edremit yolu üzerinde bulunan Uygulama Otelinde Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Van Valisi Ozan Balcı ile bir görüşme yaparak, STK faaliyetleri üzerinde fikir alışverişinde bulundu. Dernek faaliyetleri hakkında Vali Balcı'ya bilgi veren Başkan Taşdemir" Vatansever Gençler Derneği'nde üye olan ve aktif hizmetlerde bulunan herkes, vatanına, bayrağına ve milletine gönülden bağlı kişilerdir. Türkiye haritası üzerinde Van uzak görünsede, gönüller ırak değildir. Aylık olağan yönetim kurulu toplantılarımızda yapabileceğimiz faydalı işleri sürekli olarak gündemde tutuyoruz. Amacımız belli, hedefimiz nettir" dedi. Bu anlamlı ziyaret için Vali Balcı'ya teşekkür eden Başkan Taşdemir," Vatansever gençler ile birlikte yılmadan, yorulmadan yerelde Van için genelde Türkiye için STK eliyle üzerimize düşen vazifemizi yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Daha sonra çekilen hatıra fotoğrafıyla ziyaret son buldu.  
Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir Van Valisi Ozan Balcı ile bir araya geldi.

Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir Van Valisi Ozan Balcı ile bir araya geldi.


Edremit yolu üzerinde bulunan Uygulama Otelinde Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Van Valisi Ozan Balcı ile bir görüşme yaparak, STK faaliyetleri üzerinde fikir alışverişinde bulundu.
Dernek faaliyetleri hakkında Vali Balcı'ya bilgi veren Başkan Taşdemir" Vatansever Gençler Derneği'nde üye olan ve aktif hizmetlerde bulunan herkes, vatanına, bayrağına ve milletine gönülden bağlı kişilerdir. Türkiye haritası üzerinde Van uzak görünsede, gönüller ırak değildir. Aylık olağan yönetim kurulu toplantılarımızda yapabileceğimiz faydalı işleri sürekli olarak gündemde tutuyoruz. Amacımız belli, hedefimiz nettir" dedi.


Bu anlamlı ziyaret için Vali Balcı'ya teşekkür eden Başkan Taşdemir," Vatansever gençler ile birlikte yılmadan, yorulmadan yerelde Van için genelde Türkiye için STK eliyle üzerimize düşen vazifemizi yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Daha sonra çekilen hatıra fotoğrafıyla ziyaret son buldu.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber