Genç Kitap Evinden örnek Hizmet

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.04.2020 - 17:17, Güncelleme: 06.04.2020 - 17:17
 

Genç Kitap Evinden örnek Hizmet

Dünyayı etkisi altına alan ölümcül Koronavirüse inat Vandaki esnaf tarafından hizmetseferberliği devam ediyor.  Bu noktada Van'da uzun yıllardır kitap satan, yayınevi kaynaklarını halka ulaştıran Genç Kitapevi sahibi Behzat Ete, sokağa çıkması yasaklanan 20 yaş altındaki genç öğrencilere jest yapıyor,  sipariş ettikleri kaynak kitapları kapılarına kadar götürüyor.  Van'da Artos İş Merkezinde tüm dükkanların kapalı olmasına rağmen tek başına yayınevi işyerini açık tutan Ete fedakarlıkta sınır tanımıyor.         Konu ile ilgili gazetemize açıklama yapan Genç Kitap Evi sahibi  Behzat Ete " Gerek ülke olarak,  gerekse memleketimiz Van olarak oldukça zor günler geçiriyoruz. Dünyayı öncesi altına alan Virüs belasından tüm düzenimiz değişse de her şeyi devletimizden beklememek gerekir. Bu bağlamda kendi sektörümüz olan eğitim ve öğretim ile alakalı tüm yayınevi kaynaklarını bölge koordinatörümüz Haluk Şen ile birlikte tamamlamaya ve sokağa çıkması yasaklanan 20 yaş altındaki genç öğrencilere ulaştırmaya gayret ediyoruz. Hem ilköğretim, hem lise ve aynı zamanda üniversiteye hazırlık kaynakları sipariş veren genç arkadaşlarımız için evlerine götürüp kapılarına kadar hizmet ediyoruz. Yeter ki, bu sıkıntılı günlerde derslerinden ve eğitimlerinden uzak kalmasınlar. Milli Eğitim Kaynakları ve Eba Tv tabiki çok faydalı ancak sistemin oturması biraz zaman alabilir. Bu vesile ile farklı kaynaklar başarı noktasıda daha da katkı sunar diye düşünüyorum. İnşallah en kısa sürede bu virüs belasından kurtulup normal hayata adım atarız " dedi. Haber  Ercan Ulutaş    Android için Outlook'u edinin

Dünyayı etkisi altına alan ölümcül Koronavirüse inat Vandaki esnaf tarafından hizmetseferberliği devam ediyor. 

Bu noktada Van'da uzun yıllardır kitap satan, yayınevi kaynaklarını halka ulaştıran Genç Kitapevi sahibi Behzat Ete, sokağa çıkması yasaklanan 20 yaş altındaki genç öğrencilere jest yapıyor,  sipariş ettikleri kaynak kitapları kapılarına kadar götürüyor. 

Van'da Artos İş Merkezinde tüm dükkanların kapalı olmasına rağmen tek başına yayınevi işyerini açık tutan Ete fedakarlıkta sınır tanımıyor. 

       Konu ile ilgili gazetemize açıklama yapan Genç Kitap Evi sahibi  Behzat Ete " Gerek ülke olarak,  gerekse memleketimiz Van olarak oldukça zor günler geçiriyoruz. Dünyayı öncesi altına alan Virüs belasından tüm düzenimiz değişse de her şeyi devletimizden beklememek gerekir. Bu bağlamda kendi sektörümüz olan eğitim ve öğretim ile alakalı tüm yayınevi kaynaklarını bölge koordinatörümüz Haluk Şen ile birlikte tamamlamaya ve sokağa çıkması yasaklanan 20 yaş altındaki genç öğrencilere ulaştırmaya gayret ediyoruz. Hem ilköğretim, hem lise ve aynı zamanda üniversiteye hazırlık kaynakları sipariş veren genç arkadaşlarımız için evlerine götürüp kapılarına kadar hizmet ediyoruz. Yeter ki, bu sıkıntılı günlerde derslerinden ve eğitimlerinden uzak kalmasınlar. Milli Eğitim Kaynakları ve Eba Tv tabiki çok faydalı ancak sistemin oturması biraz zaman alabilir. Bu vesile ile farklı kaynaklar başarı noktasıda daha da katkı sunar diye düşünüyorum. İnşallah en kısa sürede bu virüs belasından kurtulup normal hayata adım atarız " dedi.

Haber  Ercan Ulutaş 

Android için Outlook'u edinin

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber