Genç İş İnsanı iki markada üretim yapıyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.02.2020 - 22:27, Güncelleme: 22.02.2020 - 22:27
 

Genç İş İnsanı iki markada üretim yapıyor

Van Organize Sanayi Bölgesinde kendi markasını oluşturan Vanlı genç kadın girişimci, her geçen gün üretimini arttırıyor. İlk olarak 2016 yılında iş hayatına atılan Rumeysa Talaya isimli genç kadın girişimci mor dağı isimli ilk şirketini kurarak kendi markası ile yoğurt üretimine başladı. Üretim kapasitesini her geçen gün arttıran kadın girişimci Talay, 2019 yılında yoğurt sektöründe ki bir diğer büyük marka olan Anzaf yoğurt markasını da bünyesine aldı. Yaklaşık bir yıldır iki markada üretim yapıyor. Van Organize Sanayi Bölgesinde üretim yapan Mor Dağı ve Anzaf Yoğurt şirketleri yönetim kurulu başkanı Rumeysa Talaya, iki yılı aşkın bir süredir Van’da ciddi bir yol kat ettiklerini söyledi. Öz Haberci Gazetesine konuşan Talaya, “Şuanda şirketlerimiz bünyesinde günlük yoğurt, tereyağı, otlu peynir ve kaymak üretimi yapıyoruz. Yapılan üretimlerimizi Van ili ve ilçelerine satıyoruz. Beklentimizin üzerinde bir satış potansiyeli yakaladık. İlerleyen zamanlarda il dışına da satışlarımızı gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Müşterilerimizin olumlu geri dönüşleriyle birlikte işimize daha ciddi bir şekilde sarılıyoruz. Hizmetin en iyisini müşterilerimize sunmaya gayret ediyoruz”dedi.

Van Organize Sanayi Bölgesinde kendi markasını oluşturan Vanlı genç kadın girişimci, her geçen gün üretimini arttırıyor.

İlk olarak 2016 yılında iş hayatına atılan Rumeysa Talaya isimli genç kadın girişimci mor dağı isimli ilk şirketini kurarak kendi markası ile yoğurt üretimine başladı. Üretim kapasitesini her geçen gün arttıran kadın girişimci Talay, 2019 yılında yoğurt sektöründe ki bir diğer büyük marka olan Anzaf yoğurt markasını da bünyesine aldı. Yaklaşık bir yıldır iki markada üretim yapıyor.

Van Organize Sanayi Bölgesinde üretim yapan Mor Dağı ve Anzaf Yoğurt şirketleri yönetim kurulu başkanı Rumeysa Talaya, iki yılı aşkın bir süredir Van’da ciddi bir yol kat ettiklerini söyledi.

Öz Haberci Gazetesine konuşan Talaya, “Şuanda şirketlerimiz bünyesinde günlük yoğurt, tereyağı, otlu peynir ve kaymak üretimi yapıyoruz. Yapılan üretimlerimizi Van ili ve ilçelerine satıyoruz. Beklentimizin üzerinde bir satış potansiyeli yakaladık. İlerleyen zamanlarda il dışına da satışlarımızı gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Müşterilerimizin olumlu geri dönüşleriyle birlikte işimize daha ciddi bir şekilde sarılıyoruz. Hizmetin en iyisini müşterilerimize sunmaya gayret ediyoruz”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber