Gelecek Partisi’nden YRP Van İl Başkanı Şabu’ya Ziyaret

Van Haber 16.11.2023 - 20:27, Güncelleme: 16.11.2023 - 20:27
 

Gelecek Partisi’nden YRP Van İl Başkanı Şabu’ya Ziyaret

Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık, Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Nayif Şabu’yu ziyaret etti.

Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Yeniden Refah Partisi (YRP) Van İl Başkanı Nayif Şabu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İstanbul Hastanesi karşısında YRP Van İl binasında gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Karabıyık, “İlimizin siyaset büyüklerinden biri olan aynı zamanda geçmiş dönemlerde beraber yol yürüdüğüm Nayif Şabu’ya yeni görevinden başarılar diliyorum. Vanımızın kalkınması için siyaset zemininde ortak fikirlerimizle beraber fayda sağlamaya çalışacağız” dedi. Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren YRP Van İl Başkanı Nayif Şabu, “Kıymetli dostlarımızın yapmış oldukları ziyaret bizleri onure ediyor. Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık, ile beraber uzun zamanlar siyaset yaptık. Saygıyı, sevgiyi ve ahde vefayı hiçbir zaman unutmuyoruz. Farklı siyasi partilerde görev alıyoruz. Fakat mesele memleket olunca bir araya gelerek, istişarelerde bulunabiliyoruz. Farklılıklar birer zenginliktir.  Bu anlamlı ziyaretten dolayı kıymetli başkan ve heyetine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık, Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Nayif Şabu’yu ziyaret etti.

Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Yeniden Refah Partisi (YRP) Van İl Başkanı Nayif Şabu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İstanbul Hastanesi karşısında YRP Van İl binasında gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Karabıyık, “İlimizin siyaset büyüklerinden biri olan aynı zamanda geçmiş dönemlerde beraber yol yürüdüğüm Nayif Şabu’ya yeni görevinden başarılar diliyorum. Vanımızın kalkınması için siyaset zemininde ortak fikirlerimizle beraber fayda sağlamaya çalışacağız” dedi.

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren YRP Van İl Başkanı Nayif Şabu, “Kıymetli dostlarımızın yapmış oldukları ziyaret bizleri onure ediyor. Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık, ile beraber uzun zamanlar siyaset yaptık. Saygıyı, sevgiyi ve ahde vefayı hiçbir zaman unutmuyoruz. Farklı siyasi partilerde görev alıyoruz. Fakat mesele memleket olunca bir araya gelerek, istişarelerde bulunabiliyoruz. Farklılıklar birer zenginliktir.  Bu anlamlı ziyaretten dolayı kıymetli başkan ve heyetine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber