Esnaftan KOSGEB Van İl Müdürüne Teşekkür

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.11.2019 - 10:35, Güncelleme: 21.11.2019 - 10:35
 

Esnaftan KOSGEB Van İl Müdürüne Teşekkür

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Van İl Müdürü Bilal Emre Yörük, İl Müdürlüğü imkânlarını sonuna kadar kullanarak Vanlı esnafın yüzünü güldürüyor. KOSGEB Van İl Müdürü Bilal Emre Yörük, kurum imkânlarını Van halkına sunarak, birçok esnafın ya da yeni girişimcinin hayallerini gerçekleştirdi. Öte yandan esnafla gönül bağı kurarak, onların dertleriyle dertlenen bir müdür haline geldi. KOSGEB Van genelinde başlattığı girişimci, istihdam, üretim ve işletme büyütme seferberliğinin ardından birçok Vanlı işletme sahibi oldu. Bununla birlikte KOSGEB ile gelişen veya yeni kurulan işletmelerde üretim ve istihdama katkı sunmaya devam ediyor. Van’da ki istihdam dünyasına KOSGEB’in çok fazla katkısının da olduğunu söyleyebiliriz. Van’da KOSGEB’in imkânlarını vatandaşın hizmetine sunan, sorun değil çözüm üreten ve yaptığı çalışmalarla göz dolduran KOSGEB Van İl Müdürü Bilal Emre Yörük, Van halkının teveccühünü kazanmış durumdadır. Vatandaş, esnaf ve girişimciler; il müdürü Bilal Emre Yörük’ün uzun yıllar bu memlekete hizmet etmesini istiyor. “Bilal Emre Yörük Van için bir kazançtır!” Van’da yatırıma başladıkları günden bu yana KOSGEB ile işbirliği içinde olduklarını belirten Vanlı girişimci Ayhan Bayram, “Her zaman sorunları ortadan kaldıran, esnafın ve girişimcinin yanında olan KOSGEB Van İl Müdürü Bilal Emre Yörük’ün Van için büyük bir kazanç olduğunu söylemek istiyorum. 2012 yılında İstanbul’da ki tekstil işletmemizi Van’a taşıdığımız zaman KOSGEB’in girişimcilik kurslarından faydalandık. Daha sonra KOSGEB proje destekleriyle işletmemizde son teknoloji cihazlara sahip olduk. KOSGEB’in katkıları ülke genelinde herkesçe biliniyor. Ancak Van’da KOSGEB’in başında ki kurum müdürümüz Van için, esnaf ve girişimci için büyük bir şanstır. Esnafın, halkın Bilal Emre Yörük’e sahip çıkması gerekiyor” diye konuştu. “Girişimciler mutlaka KOSGEB’e gitsinler!” Yeni girişimcilerin ve işletmelerini büyütmek isteyen yatırımcıların mutlaka KOSGEB’in kapısını çalmaları gerektiğini vurgulayan Bayram, “Her ne kadar işi biliyor desek de KOSGEB İl Müdürlüğünde oluşturulan uzman ekipler sizleri hem yönlendirmiş oluyorlar, hem de fikirlerini sizlerle paylaşıyorlar. Şuan işletmemde ki birçok teçhizatım da; KOSGEB uzmanları, yöneticileri ve Bilal Emre Yörük bey sayesinde olmuştur. Ben buradan sizler aracılığıyla da kendisine ve ekibine teşekkürlerimi sunuyor, başarılarının devamını diliyorum”dedi.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Van İl Müdürü Bilal Emre Yörük, İl Müdürlüğü imkânlarını sonuna kadar kullanarak Vanlı esnafın yüzünü güldürüyor.

KOSGEB Van İl Müdürü Bilal Emre Yörük, kurum imkânlarını Van halkına sunarak, birçok esnafın ya da yeni girişimcinin hayallerini gerçekleştirdi. Öte yandan esnafla gönül bağı kurarak, onların dertleriyle dertlenen bir müdür haline geldi. KOSGEB Van genelinde başlattığı girişimci, istihdam, üretim ve işletme büyütme seferberliğinin ardından birçok Vanlı işletme sahibi oldu. Bununla birlikte KOSGEB ile gelişen veya yeni kurulan işletmelerde üretim ve istihdama katkı sunmaya devam ediyor. Van’da ki istihdam dünyasına KOSGEB’in çok fazla katkısının da olduğunu söyleyebiliriz.

Van’da KOSGEB’in imkânlarını vatandaşın hizmetine sunan, sorun değil çözüm üreten ve yaptığı çalışmalarla göz dolduran KOSGEB Van İl Müdürü Bilal Emre Yörük, Van halkının teveccühünü kazanmış durumdadır. Vatandaş, esnaf ve girişimciler; il müdürü Bilal Emre Yörük’ün uzun yıllar bu memlekete hizmet etmesini istiyor.

“Bilal Emre Yörük Van için bir kazançtır!”

Van’da yatırıma başladıkları günden bu yana KOSGEB ile işbirliği içinde olduklarını belirten Vanlı girişimci Ayhan Bayram, “Her zaman sorunları ortadan kaldıran, esnafın ve girişimcinin yanında olan KOSGEB Van İl Müdürü Bilal Emre Yörük’ün Van için büyük bir kazanç olduğunu söylemek istiyorum. 2012 yılında İstanbul’da ki tekstil işletmemizi Van’a taşıdığımız zaman KOSGEB’in girişimcilik kurslarından faydalandık. Daha sonra KOSGEB proje destekleriyle işletmemizde son teknoloji cihazlara sahip olduk. KOSGEB’in katkıları ülke genelinde herkesçe biliniyor. Ancak Van’da KOSGEB’in başında ki kurum müdürümüz Van için, esnaf ve girişimci için büyük bir şanstır. Esnafın, halkın Bilal Emre Yörük’e sahip çıkması gerekiyor” diye konuştu.

“Girişimciler mutlaka KOSGEB’e gitsinler!”

Yeni girişimcilerin ve işletmelerini büyütmek isteyen yatırımcıların mutlaka KOSGEB’in kapısını çalmaları gerektiğini vurgulayan Bayram, “Her ne kadar işi biliyor desek de KOSGEB İl Müdürlüğünde oluşturulan uzman ekipler sizleri hem yönlendirmiş oluyorlar, hem de fikirlerini sizlerle paylaşıyorlar. Şuan işletmemde ki birçok teçhizatım da; KOSGEB uzmanları, yöneticileri ve Bilal Emre Yörük bey sayesinde olmuştur. Ben buradan sizler aracılığıyla da kendisine ve ekibine teşekkürlerimi sunuyor, başarılarının devamını diliyorum”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber