Erciş’te Milli Eğitim Destek Personeline Yönelik Yangın Eğitimi ve Tatbikatı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.01.2019 - 13:43, Güncelleme: 31.01.2019 - 13:43
 

Erciş’te Milli Eğitim Destek Personeline Yönelik Yangın Eğitimi ve Tatbikatı

Van’ın Erciş ilçesindeki okullarda görev yapan destek personellerine yönelik yangın eğitimi ve tatbikatı yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sivil Savunma Uzmanı ve Yangın Eğitmeni Murat Motor tarafından verilen yangın eğitimi sonrası uygulamalı olarak tatbikat yapıldı. Tatbikatta çalışanlara olası yangın çeşitleri ve yangına müdahale yönetmeleri ve bu tür durumlarda nasıl davranmaları gerektiği anlatıldı. Yangın öncesinde alınacak tedbirlerden bahseden Sivil Savunma Uzmanı Murat Motor, çalışanların bu konudaki farkındalıklarının arttığını söyledi. Yangına nasıl müdahale edilmesi gerektiği, yangın türleri, yangın söndürme cihazlarının kullanımı ile ilgili konularda da çalışanlara bilgiler veren Motor, eğitimlerin Van’ın tüm ilçelerinde yapıldığını ifade etti.

Van’ın Erciş ilçesindeki okullarda görev yapan destek personellerine yönelik yangın eğitimi ve tatbikatı yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sivil Savunma Uzmanı ve Yangın Eğitmeni Murat Motor tarafından verilen yangın eğitimi sonrası uygulamalı olarak tatbikat yapıldı.

Tatbikatta çalışanlara olası yangın çeşitleri ve yangına müdahale yönetmeleri ve bu tür durumlarda nasıl davranmaları gerektiği anlatıldı.

Yangın öncesinde alınacak tedbirlerden bahseden Sivil Savunma Uzmanı Murat Motor, çalışanların bu konudaki farkındalıklarının arttığını söyledi.

Yangına nasıl müdahale edilmesi gerektiği, yangın türleri, yangın söndürme cihazlarının kullanımı ile ilgili konularda da çalışanlara bilgiler veren Motor, eğitimlerin Van’ın tüm ilçelerinde yapıldığını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber