Elektrikli Araba Yoğun İlgi Görüyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.08.2020 - 09:22, Güncelleme: 14.08.2020 - 09:22
 

Elektrikli Araba Yoğun İlgi Görüyor

Van'da herkesin ilgi odağı haline gelen elektrikli araba görenleri haran bıraktı. Bahattin Polater, 'Van' da görseli güzel olan bu tür şeyler Van' a bir değerdir' Van'ın İpekyolu ilçesine bağlı Vali Mithatbey mahallesi yeni yol kavşağında bulunan herkesin ilgi odağı haline gelen elektrikli araçlar, vatandaşları kendisine çekmeyi başardı. Yirmi beş yıldır beyaz eşya elektronik ve mobilya sektöründe ticaret yapan Bahattin Polater, beyaz eşya elektronik ve mobilya alanında yedi şubelerinin olduğunu ve yaklaşık elli beş personellerinin tamamının sigortalı olarak çalıştığını belirterek Van' da insanlara ciddi anlamda iş imkanı sağladıklarını dile getirdi. Polater : "Marka olarak iki tane Bambi mağazamız var. Yatak, baza, başlık gibi içerikleri olan bu mağazamız, Türkiye ve dünyada çok iyi markalardan biri olarak varlığını sürdürmektedir. Bu mağazamızdan biri AVM de biri de iskele caddesinde hizmet vermektedir. Bunun dışında Ritmik mağazamız var. Bu mağazamız da bünyesinde bebek, çocuk ve genç içeriğini barındırarak hizmet vermektedir. Van' daki tek bayisi biziz. Bunun dışında Bellona, Beko, İnegöl, Kayseri ve Elektronik olmak üzere yedi tane mağazamız var."diyerek mağazalarının konumu ve içeriğinden bahsetti. Bunların dışında son zamanlarda herkesin ilgi odağı haline gelen elektrikli araçları hakkında bilgi verdi. Elektrikli araçların daha çok zevk için kullanılan bir araç olduğunu söyleyen Polater, bu araçları özellikle tatil beldelerinde kullanan insanların varlığından söz etti. Polater : "Bu araçla yolda gittiğimizde insanlardan çok farklı tepkiler alıyoruz. Van' da görseli güzel olan bu tür şeyler Van' a bir değerdir diye düşünüyorum. Bundan dolayı gelen tepkilerden çok memnunuz. Bu aracın Van bayisi olduğumuz için aracı kullandığımız gibi satışını da gerçekleştiriyoruz. Aracı almak isteyenler herhangi bir mağazamıza gelip alımını yapabilirler. Aracın fiyatı on dokuz bin lira. Şarjlı araç olduğu için kişinin kilosuna ve gideceği yola göre altmış kilometreye kadar gidebilir. Ruhsat ve plakası vardır. Görmek isteyenlere de tur attırabiliriz." diyerek araca olan ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirip herkesi mağazasına davet etti.

Van'da herkesin ilgi odağı haline gelen elektrikli araba görenleri haran bıraktı.

Bahattin Polater, 'Van' da görseli güzel olan bu tür şeyler Van' a bir değerdir'
Van'ın İpekyolu ilçesine bağlı Vali Mithatbey mahallesi yeni yol kavşağında bulunan herkesin ilgi odağı haline gelen elektrikli araçlar, vatandaşları kendisine çekmeyi başardı.

Yirmi beş yıldır beyaz eşya elektronik ve mobilya sektöründe ticaret yapan Bahattin Polater, beyaz eşya elektronik ve mobilya alanında yedi şubelerinin olduğunu ve yaklaşık elli beş personellerinin tamamının sigortalı olarak çalıştığını belirterek Van' da insanlara ciddi anlamda iş imkanı sağladıklarını dile getirdi.
Polater : "Marka olarak iki tane Bambi mağazamız var. Yatak, baza, başlık gibi içerikleri olan bu mağazamız, Türkiye ve dünyada çok iyi markalardan biri olarak varlığını sürdürmektedir. Bu mağazamızdan biri AVM de biri de iskele caddesinde hizmet vermektedir. Bunun dışında Ritmik mağazamız var. Bu mağazamız da bünyesinde bebek, çocuk ve genç içeriğini barındırarak hizmet vermektedir. Van' daki tek bayisi biziz. Bunun dışında Bellona, Beko, İnegöl, Kayseri ve Elektronik olmak üzere yedi tane mağazamız var."diyerek mağazalarının konumu ve içeriğinden bahsetti.
Bunların dışında son zamanlarda herkesin ilgi odağı haline gelen elektrikli araçları hakkında bilgi verdi. Elektrikli araçların daha çok zevk için kullanılan bir araç olduğunu söyleyen Polater, bu araçları özellikle tatil beldelerinde kullanan insanların varlığından söz etti.
Polater : "Bu araçla yolda gittiğimizde insanlardan çok farklı tepkiler alıyoruz. Van' da görseli güzel olan bu tür şeyler Van' a bir değerdir diye düşünüyorum. Bundan dolayı gelen tepkilerden çok memnunuz.
Bu aracın Van bayisi olduğumuz için aracı kullandığımız gibi satışını da gerçekleştiriyoruz. Aracı almak isteyenler herhangi bir mağazamıza gelip alımını yapabilirler. Aracın fiyatı on dokuz bin lira. Şarjlı araç olduğu için kişinin kilosuna ve gideceği yola göre altmış kilometreye kadar gidebilir. Ruhsat ve plakası vardır. Görmek isteyenlere de tur attırabiliriz." diyerek araca olan ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirip herkesi mağazasına davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber