Efsane Başkanla Yeniden Refahlı Günler Başlıyor

Van Haber 09.10.2023 - 00:07, Güncelleme: 09.10.2023 - 00:07
 

Efsane Başkanla Yeniden Refahlı Günler Başlıyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın tensipleriyle Van İl Başkanlığı’na atanan Naif Şabu, havaalanında coşkuyla karşılandı.

Ankara’da Yeniden Refah Partisi Genel Merkezinde Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan Tarafından Van İl Başkanı olarak atanan tecrübeli siyasetçi Naif Şabu, mazbatasını aldıktan sonra kentte döndü.   Ferit Melen Havaalanında akşam uçağıyla Van’a dönen Başkan Şabu başta ailesi, olmak üzere akrabaları ve sevenleri, tarafından büyük coşkuyla karşılandı. Bir dönem AK Parti saflarında olağanüstü başarıları ile kentin seçkin siyasetçileri arasında yer alan Başkan Şabu, mütevazı kişiliği ile de dikkat çekiyor. Yarım asra yakın siyasi kariyerinde elde ettiği olağanüstü başarıları ile kent siyaset tarihine damgasını vurarak isminden söz ettirdi. En son AK Parti Tuşba İlçe Kurucu Başkanı olarak 2014 yerel seçimlerinde stratejik hamleleri ve derin siyaset bilgisini ortaya koyan Şabu belediye başkanlık seçimlerini açık ara kazanarak, klâsını ortaya koymuştu. Başarılarından dolayı “Tuşba Fatihi “ olarak halk arasında nam kazanan tecrübeli siyasetçi Naif Şabu Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı olarak aktif siyasete devam dedi. Atama kararından sonra 2024 yerel seçimlerde tüm dengeleri ters yüz edeceği bekleniyor.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın tensipleriyle Van İl Başkanlığı’na atanan Naif Şabu, havaalanında coşkuyla karşılandı.

Ankara’da Yeniden Refah Partisi Genel Merkezinde Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan Tarafından Van İl Başkanı olarak atanan tecrübeli siyasetçi Naif Şabu, mazbatasını aldıktan sonra kentte döndü.

 

Ferit Melen Havaalanında akşam uçağıyla Van’a dönen Başkan Şabu başta ailesi, olmak üzere akrabaları ve sevenleri, tarafından büyük coşkuyla karşılandı.

Bir dönem AK Parti saflarında olağanüstü başarıları ile kentin seçkin siyasetçileri arasında yer alan Başkan Şabu, mütevazı kişiliği ile de dikkat çekiyor. Yarım asra yakın siyasi kariyerinde elde ettiği olağanüstü başarıları ile kent siyaset tarihine damgasını vurarak isminden söz ettirdi. En son AK Parti Tuşba İlçe Kurucu Başkanı olarak 2014 yerel seçimlerinde stratejik hamleleri ve derin siyaset bilgisini ortaya koyan Şabu belediye başkanlık seçimlerini açık ara kazanarak, klâsını ortaya koymuştu.

Başarılarından dolayı “ Tuşba Fatihi “ olarak halk arasında nam kazanan tecrübeli siyasetçi Naif Şabu Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı olarak aktif siyasete devam dedi. Atama kararından sonra 2024 yerel seçimlerde tüm dengeleri ters yüz edeceği bekleniyor.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber