Efeoğlu Ailesinin Mutlu Günü

Gündem 06.08.2023 - 18:15, Güncelleme: 06.08.2023 - 18:15
 

Efeoğlu Ailesinin Mutlu Günü

Furkan Efeoğlu, Ayça Alptekin yapılan görkemli düğün ile dünya evine girdi.

Efeoğlu ve Alptekin ailesinin biricik evlatları hayatlarını birleştirdi. Furkan ve Ayça çifti mutlu birlikteliklerini muhteşem düğün töreni ile taçlandırdı. Bu muhteşem düğüne başta işçi sendikaları üyeleri, temsilcileri, iş insanları,Siyasi ve Bürokrasi’nin önemli isimleri katılım sağladı. Yoğun davetlilerin katıldığı düğünde genç çift alkışlar eşliğinde sahneye çıkarak dans etti. Mutlulukları gözlerinden okunan çiftin düğün töreni pasta kesimiyle devam etti En ince detayların bile düşünüldüğü düğün törenine oldukça fazla davetli katıldı.Gecenin geç saatlerine kadar ilerleyen törende davetliler, pisti bir an olsun boş bırakmazken, gelin ve damat Zeybet oyunu le  konuklara eşlik etti.      Yapılan takı merasiminde gelin ve damada büyük miktarda para ve altın takdim edildi. Damat Furkan'ın babası İş İnsanı Abdullah Efeoğlu " Biricik oğlum ve gelinim Ayça'nı bu mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Türkiye''nin her yerinde davetliler katıldı. Özellikle beraber yürüdüğümüz yol arkadaşlarım kıymetli emekçilerin bu mutlu günümüze ilgi göstermeleri bizleri ziyadesiyle sevindirdi. Rabbim hayırlı ve uğurlu etsin" dedi.
Furkan Efeoğlu, Ayça Alptekin yapılan görkemli düğün ile dünya evine girdi.

Efeoğlu ve Alptekin ailesinin biricik evlatları hayatlarını birleştirdi. Furkan ve Ayça çifti mutlu birlikteliklerini muhteşem düğün töreni ile taçlandırdı.

Bu muhteşem düğüne başta işçi sendikaları üyeleri, temsilcileri, iş insanları,Siyasi ve Bürokrasi’nin önemli isimleri katılım sağladı.


Yoğun davetlilerin katıldığı düğünde genç çift alkışlar eşliğinde sahneye çıkarak dans etti. Mutlulukları gözlerinden okunan çiftin düğün töreni pasta kesimiyle devam etti En ince detayların bile düşünüldüğü düğün törenine oldukça fazla davetli katıldı.Gecenin geç saatlerine kadar ilerleyen törende davetliler, pisti bir an olsun boş bırakmazken, gelin ve damat Zeybet oyunu le  konuklara eşlik etti.     


Yapılan takı merasiminde gelin ve damada büyük miktarda para ve altın takdim edildi. Damat Furkan'ın babası İş İnsanı Abdullah Efeoğlu " Biricik oğlum ve gelinim Ayça'nı bu mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Türkiye''nin her yerinde davetliler katıldı.
Özellikle beraber yürüdüğümüz yol arkadaşlarım kıymetli emekçilerin bu mutlu günümüze ilgi göstermeleri bizleri ziyadesiyle sevindirdi. Rabbim hayırlı ve uğurlu etsin" dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber